Výtlky na ul. Ternavskej

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
Michal 30. mája 2016

Jeden hlboký výtlk a niekoľko ďalších menších, ktoré je problém obísť kvôli zaparkovaným autám. Ak naprší tak sú pod vodou a nie je ich vôbec vidieť. Ich provizórna oprava zasypaním štrkom nepomohla, auta ten štrk rýchlo vyjazdili.

14. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Mesto Trebišov eviduje viacero mestských komunikácií, ktoré sú v poškodenom stave. Na schválenom zozname ciest a chodníkov, ktoré sú určené na opravu v roku 2016, Ternavská ulica nie je zapísaná. Požiadavka na opravu výtlku na uvedenej mestskej komunikácii bude predkladaná na zapracovanie do zoznamu v roku 2017.

Michal Davala, Technické služby mesta Trebišov
14. jún 2016

Michal

Vzhľadom na to, že urgentné je potrebné opraviť jednu menšiu a jednu naozaj veľkú dieru, ktorú je už problém obísť, aspoň to by sa spraviť mohlo. Ak sa bude čakať ešte rok na opravu, už sa nebude opravovať iba pár dier, ale celý koberec, čo nebude určite lacnejšie.
15. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Opravy najrizikovejších výtlkov na mestských komunikáciách budú pokračovať v júli 2016. Zrealizujú ich Technické služby mesta Trebišov.

Michal Davala, TS mesta Trebišov
06. august 2016

Michal

Kedže už júl 2016 je za nami, zaujímalo by ma, že kedy sa bude tento výtlk naozaj riešiť. Momentálny stav je už taký, že je obrovský problém sa mu vyhnúť a teda sa nezmenšuje, ale práve naopak...
27. august 2016

Michal

Výtlky sú už teraz väčšie (ako som už avízoval) a to je teplo a ešte nemrzne! Naozaj by si zaslúžili aspoň nejakú lepšiu provizórnu opravu ako len zasypanie štrkom, v ideálnom prípade skutočnú opravu.
Ako občan mesta, ktorý platí dane by som naozaj bol rád ak by sa s mojimi peniazmi nakladalo efektívne. Bohužial na tomto nič efektívne nie je, lebo nikto neuverí, že oprava menších dier je drahšia ako oprava väčších.
Či nebodaj je to preto, ze na tejto ulici býva aj exprimátor a teda na ulici kde on býva sa teda rieši všetko "prioritne" až nakoniec? Naozaj som si túto poznámku chcel odpustiť, ale neviem sa toho blbého pocitu zbaviť, že to bude ten dôvod prečo sa riešenie tohto problému nepohlo...
23. august 2017

Michal

Výtlky na ul. Ternavskej (znova)

Za zákrutou na Ternavskej ulici sa znova objavili výtlky - na starom známom mieste. Momentálne sú plochou ešte relatívne malé - aj keď jeden z nich je už poriadne hlboký - takže verím, že ich oprava nebude problém.
Bohužial z minulosti mám skôr skúsenosti, že sa vyčkáva na opravu až do času kým si niekto na aute (drahšom) presekne pneumatiku a poškodí disk - potom už mesto jedná rýchlo. Predchádzajúca "verzia" tohto výtlku čakala minulý rok na opravu niekoľko mesiacov. Zjavne oprava nebola nijako kvalitná, keďže tento rok tu máme novú "verziu"...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania