Garáže na ulici J.Husa

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Viera Hrivňáková 20. júla 2016

Prosíme kompetentných zodpovedných, aby zabezpečili opravu prístupu ku garážam na ul. J.Husa. Ak platíme mestu dane za stavby, predpokladáme k stavbe aj prístup bez gumákov.

21. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Po obhliadke nahláseného miesta mesto Trebišov potvrdzuje opodstatnenosť sťažnosti občianky. Príčinou neodtekania dažďovej vody je upchatá uličná vpusť nachádzajúca sa na ploche medzi garážami. Jej vyčistenie a sfunkčnenie zabezpečia Technické služby mesta Trebišov.


Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku MsÚ
29. júl 2016

Viera Hrivňáková

Na ploche medzi garážami nie je žiadna vpusť. Prosím vopred o dátum čistenia a sfunkčnenia.
09. september 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetná uličná vpusť na Ul. J. Husa medzi garážami bola vyčistená dňa 2.8.2016. Na mieste bola osadená vtoková mriežka vyrobená z oceľových profilov.



Michal Davala, zastupujúci riaditeľ Technických služieb mesta Trebišov
10. september 2016

Viera Hrivňáková

Dovoľte mi začať vtipom: Na cintoríne, pozostalá manželka narieka nad hrobom. Prenikavo, srdcervúco. Neďaleko stojací pán jej vraví: Pani, nariekate dobre, ale nad nesprávnym hrobom!!!
Tak je to aj s našim garážiskom. Pripadá mi to ako vo firme A JE TO!!!
1/ asi nikto nečíta komentáre občanov, lebo keby ste ich čítali, tak by ste sa dočítali, že som napísala 29.júla, že medzi garážami nie je žiadna vpusť. Už to bol signál, že hovoríme o inom garážisku. 2/ Nikto si nevšimol dvere garáží? Už podľa fotiek je jasné, že ste opravili vpusť na susednom garážisku, síce na ul. J.Husa, ale NIE NAŠE. Takže mi zostáva ešte raz: PROSÍM O RIEŠENIE PROBLÉMU, tak ako som to poslala 19.júla a PROSÍM O ZMENU STAVU Z "VYRIEŠENÝ" na v riešení, prípadne na "v neriešení".
3/ prosím o info, kto poslal dva hlasy, že to považuje za postačujúce? Ak sa to hanbíte zverejniť, pošlite mi súkromne info.
4/ prosím prvého pracovníka mestského úradu, ktorý prečíta môj komentár, nech sa mi ozve, som zvedavá na čas reakcie. 0944272520.
13. september 2016

Tomáš Faiks

Možno by im bolo potrebné upresniť, kde sú tie garáže ... ja z fotiek predpokladám, že v strede medzi bytovými blokmi na Komenského ulici (vchody 1 - 7), na ul.Ľ.Podjavorinskej 1, na ul. J.Husa (11,13) a ČSA 14 .... Konkrétnejšie by som im to už asi popísať nevedel....
13. september 2016

Viera Hrivňáková

Súhlasím, pán Faiks, ale keďže na liste vlastníctva stavby garáže je uvedená ulica J.Husa, tak som dúfala, že im to postačuje. Nepostačovalo. Identifikovať miesto nie je ten najväčší problém, veľmi som zvedavá na vyriešenie problému. Susedné garážisko poriešili vyčistením vpuste, ale ako vyriešia naše garážisko, ktoré nemá vybudovanú vpusť? Žeby nám to vyasfaltovali? Pekne do spádu? Dokázali by to?
20. september 2016

Odpoveď samosprávy

Po uverejnení Vášho podnetu bola vykonaná obhliadka plochy medzi garážami na Ul. J. Husa pri BD 1856. Plocha bola pre nefunkčnú vpusť pod vodou. Po vyčistení a sfunkčnení vpuste sme považovali podnet za vyriešený. Ospravedlňujeme sa za nesprávne identifikovanie miesta uvedeného v podnete. Garáže, ktoré uvádzate v podnete, boli postavené v roku 1972 bez riešenia odvádzania dažďovej vody z plochy. Vybudovanie kanalizácie je finančne náročná investičná akcia, realizácia ktorej je podmienená schválením finančných prostriedkov mestským zastupiteľstvom v rozpočte na budúci rok. Požiadavky na opravy mestských komunikácií, budov v majetku mesta a investičné akcie ďaleko prevyšujú finančné možnosti mesta. Oddelenie výstavby a majetku MsÚ preverí možnosti riešenia predmetného problému.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku MsÚ Trebišov
08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Na uvedený priestor medzi garážami bola vysypaná asfaltová drvina, ktorú následne pracovníci Technických služieb mesta Trebišov vyrovnali a zhutnili. Práce boli realizované v dňoch 6.3.2018 a 7.3.2018.




Michal Davala, Technické služby mesta Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania