Problém so snehom na Severe

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Marek 16. januára 2017

Nesmierne si vážim prácu technických služieb mesta Trebišov a nasadenie v prípadoch ako napríklad včera a dnes po výdatnej snehovej nádielke. Nedá mi ale jedna vec, na sídlisku Sever ste nás nechali až do nedele bez pomoci čo dosť komplikovalo ľuďom výjazd/vjazd nie len na parkovacie miesta ale aj jazdu po celom sídlisku. Dnes (15.1.) ste to konečne dali dohromady, no iba jednu stranu. Prečo ste nechali druhú časť bez odpratania snehu?
Na foto, zelenou je označený úsek kde ste všetko dôkladne vyčistili - a to tak že cesta zostala doslova iba mokrá a dokonca ste odpratali veľkú časť snehu medzi autami. Červenou: časť kde ste toho moc neurobili -okrem jednej kopy ktorú ste premiestnili od 2 zaparkovaných áut pri bytovke na druhú stranu do trávy. Prečo takéto selektívne odpratanie snehu?

20. január 2017

Marek

Prišiel som po týždni domov a vidím, že sa nič nezmenilo. Nie je kam zaparkovať, tak som využil čisté miesto kde ste si svoju povinnosť splnili.
Je naozaj zaujímavé ako sa z médií pravidelne každú zimu dozvedáme ako sme my obyvatelia bytoviek zodpovední za odpratanie snehu na chodníku pred vchodmi. Kde je vaša zodpovednosť čo sa týka ciest?
30. január 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto Trebišov čistilo uvedené sídlisko 24. - 25. januára 2017.

Miroslav Davala, vedúci MsAS
31. január 2017

Adam Werther

Hlavne, že mesto vyplatilo slušný balík za pomoc pri odpratávaní firme Unitrans s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania