Diera na ceste - prekážka pre autá

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Ing. Dušan Grajcár 18. mája 2017

Prajem dobrý deň. Od januára 2017, je na ceste na Čsl. armády výtlk na ceste, ktorý už bol ako vidíte 3 krát opravovaný. Teraz tam je označená prekážka na ceste a čakáme kým niekto havaruje, alebo je to oprava na ďalšie volebné obdobie ? Dúfam, že 4 krát už bude opravený odborne.

02. jún 2017

Odpoveď samosprávy

V roku 2017 Mesto pripravuje 2. etapu opráv mestských komunikácií. Medzi komunikácie navrhované na opravu patrí aj cesta na Ul. Čsl. armády. Navrhovaná je súvislá oprava tejto cesty na úseku od Rodinnej lekárne po posledný vjazd do areálu bývalej STS. Oprava rieši všetky priečne prekopávky a tiež v podnete uvedené miesto. Návrh 2. etapy opráv mestských komunikácií bude predložený MsZ na schválenie a vyčlenenie finančných prostriedkov na tento účel v rozpočte mesta. Predpokladaný termín realizácie opráv je september.

Operatívne riešenie súčasného problému zabezpečí správca komunikácie – Technické služby mesta do 16.6.2017.


Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku
Michal Davala, Technické služby mesta Trebišov
18. september 2017

Ing. Dušan Grajcár

Je jednoduchšie tam dať tabuľku, ako opraviť cestu. 2 autá už narazili do tej tabuľky hrozia havárie. Zaplatí to mesto, ak sa tam stane nehoda ? Na začiatku ulice pri svetelnej križovatke už zomrel človek. Čakáme aby zomreli ďalší ľudia ? Zodpovednosť mesta na vysokej úrovni. Asi to dám do televíznej relácie Reportéri. Nech vidí celé Slovensko ako mesto vychádza v ústrety občanom. Alebo občana potrebujete iba pri voľbách, aby Vás volil ? Veľmi smutné. Predvolebné sľuby sa nemusia plniť ? Potom vedome klamete občanov.Prečo primátor nepríde medzi ľudí a nezaujíma sa o ich problémy? Potom je jedno či je tam, alebo nie.
15. január 2018

Odpoveď samosprávy

Tento podnet občana bol vyriešený na jeseň 2017. Poškodená cestná komunikácia na Ul. Čsl. armády bola zaradená a zároveň MsZ schválená v 2. etape opráv mestských komunikácií. Na predmetnej ceste bol položený nový asfaltový koberec na ploche 4 240 m2, od Rodinnej lekárne po koniec križovatky so Sládkovičovou ulicou.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku MsÚ Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania