Kto si môže dať pred dom veľkokapacitný 1100 lit. kontajner?

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Juraj 22. mája 2017

Chcem sa opýtať starostu či je možne mať pred domom 1100 litrový odpadkový kontajner? Sused má na ul. SNP v Trebišove už roky namiesto 110 litr. nádoby plastový veľkokapacitný 1100 litr., aký sa dáva pred bytovky. Je to legislativne možne? V tomto dome ma trvaly pobyt maximálne 5 ludi. Chodi vynašat taky kontajner ine vozidlo než ake chodi vynašat 110 l nadoby? Plati sa za kontajner rovnako ako za nadobu? Mam o taku službu zaujem a viem si zohnat sam taku nadobu tak sa chcem spytat či ju možem rovno vyložiť pred dom alebo musim niečo hlasit na technicke služby?

21. jún 2017

Dušan D

prečo sa k tomu nik nevyjadrí??? to čo má znamenať , ?? známi žije dlhšie mimo TV a napriek tomu musí platiť a niekto si vyloží niekoľko násobnú nádobu na odpad než na akú má nárok???!!!!
23. jún 2017

Juraj

Za čo poberáte platy páni radní keď neviete odpovedat na jednoduchu otazku? Kto je osoba zodpovedna za odpoved? Koho kryjete? Hanba takej samospráve. Blížia sa voľby tak sa nad sebou zamyslite. Máte slúžiť občanom. Všetkým podotýkam, nie len vyvoleným. Ak nie tak si rovno chystajte odstupné po voľbách. Toto sa nerobí v slušnej spoločnosti !
31. august 2017

Odpoveď samosprávy

Túto 1100 l nádobu si Váš sused zakúpil na vlastné náklady. Komunálny odpad zberá to isté auto v totožnom termíne ako aj u Vás, ale s tým rozdielom, že Váš sused vyloží nádobu len vtedy, keď je plná. Majiteľ nádoby nevyužíva žiadnu výnimku.

Jaroslav Kereštan, Technické služby mesta Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.