Oprava Cesty Čsl.Armady

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Janulka Ka 09. augusta 2017

Zdravím neplanuje mesto potiahnuť koberec na ulici Čsl.armady az po administratívno budovu bývalej STS? Ak sa nemylim to je posledny vchod.
Dakujem za odpoved.

24. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto pripravilo 2. etapu opráv mestských cestných komunikácií a chodníkov na tento rok. Cesta na Ulici Čsl. armády je navrhnutá ako súvislá oprava s pokladkou nového asfaltového povrchu, a to od Rodinnej lekárne po koniec areálu bývalej STS. O tom, či sa bude opravovať a v akom rozsahu, rozhodnú poslanci mestského zastupiteľstva.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku MsÚ
18. september 2017

Ing. Dušan Grajcár

Kedy už ten koberec bude ? Nehanbite sa ? Koľko je tých rovnakých podnetov na túto ulicu ? Zomrel tam už pre tie výtlky človek . Veď Vy prežívate zo dňa na deň. Začo beriete plat ? Veľmi, veľmi smutné ! Zamyslite sa nad svojou prácou.
15. január 2018

Odpoveď samosprávy

2. etapa opráv mestských komunikácií bola MsZ schválená 25.9.2017. Opravy zrealizovala firma Inžinierske stavby a. s. Košice v jeseni 2017. Na cestnej komunikácii na Ul. Čsl. armády bol položený nový asfaltový koberec na ploche 4 240 m2, od Rodinnej lekárne po koniec križovatky so Sládkovičovou ulicou.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku MsÚ Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania