Trebišovské značenie parkovísk

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Ing. Dušan Grajcár 14. septembra 2017

Vedenie mesta sa hnevá keď ich prácu nazývam Trebišovské Kocúrkovo. No ako nazvať označenie parkoviska v ktorého strede je pouličná lampa. Ako sa tam má zaparkovať auto ? A takých parkovísk v Trebišove je viacej. Vedenie to však netrápi. Úplný nezáujem o problémy, ktoré trápia občanov, apatia.... Aj tento podnet nebude vyriešený. Nemajú nato, alebo z trucu odložia ad acta.

17. september 2017

Dušan D

Vážený pán Inžinier som rád že sa zaujímate o našu lokalitu v ktorej sám nemáte trvalé ani prechodné bydlisko. Musím nesúhlasiť s Vaším názorom nakoľko tento problém ako sám nazývate ani problém nie je lebo v priestoroch za pouličným osvetlením boli pôvodne umiestnené nádoby na odpad, ktoré sa zredukovali a presunuli na iné miesto.
18. september 2017

Adam Werther

A ten prechod pre chodcov končí kde ?
26. september 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

urážlivé príspevky boli z diskusie vymazané. Prosím užívateľov o dodržiavanie pravidiel diskusie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
25. október 2017

Dušan D

neviem prečo ste vymazal moje príspevky,akým právom, pozorne ich opätovne prečítajte a povedzte konkrétne kde a ako som koho urazil,nepoužil som ani jediný vulgarizmus a trvám na tom aby ste moje príspevky zverejnili, v opačnom prípade stráca tento portál na dôveryhodnosti a objektivite Demeter Dušan, Trebišov
21. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Na vyčlenenom mieste, za stĺpom verejného osvetlenia, boli v minulosti osadené kontajnery na TKO. Aktuálne mesto Trebišov čaká na dodanie nových nádob na triedený odpad. Po ich dodaní budú uvedené 1100 l nádoby na separovaný odpad (papier, plast a sklo) opätovne umiestnené presne na to isté miesto.

Michal Davala, zastupujúci riaditeľ Technických služieb mesta Trebišov
15. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Pôvodne označené parkovacie miesto bolo zrušené. Na predmetné miesto budú opätovne umiestnené 1100 l nádoby na separovaný odpad.

Michal Davala, Technické služby mesta Trebišov
22. jún 2018

Ing. Dušan Grajcár

Tento príspevok bol podaný 14. septembra 2017. Teda z dlžky na ktorú mesto potrebovalo odpoveď vidíme. ako k tejto problematike pristupuje. Prechod zebra ide do parkoviska a končí plôtikom. Ako majú mamičky s kočíkmi prejť cez ten plôtik ? Môže zebra pokračovať podľa zákona do parkoviska ? Nechcem nikoho urážať, ale .....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania