Aktualizovať podnet
Parkovisko na ul. Cintorínska - dezolátny stav

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Parkovisko na ul. Cintorínska - dezolátny stav

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Jozef 25. septembra 2017

Prakticky od vzniku parkoviska na ul. Cintorínska v Trebišove pred blokom č.p. 2220, teda od r. 1983, kedy bolo parkoviská pre vozidla odovzdané do užívania došlo k rozpadu povrchu parkoviska, kde v prípade dážďa vznikajú veľké kaluže vody, ktoré rozstrekujú vozidlá a znemožňujú prechádzanie občanov popri parkovisku po každom daždi!

19. január 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za nahlásenie podnetu. Mesto Trebišov má prehľad o stave parkovacej plochy pred BD 2220 na Cintorínskej ulici. Súhlasíme s Vami, že predmetná plocha vyžaduje opravu a pokladku nového asfaltu. Z dôvodu rozsiahleho poškodenia povrchu nebolo v roku 2017 na tejto parkovacej ploche realizované vodorovné dopravné značenie. Odstavná plocha bude zaradená do návrhu opráv mestských komunikácií na rok 2018. O tom, ktoré komunikácie budú podliehať opravám, rozhodnú poslanci mestského zastupiteľstva.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku, MsÚ
03. február 2018

Jozef

Takže zase je tento stav odkázaný na to,ako sa rozhodnú poslanci MZ? Dokdy ešte mámee čakať? Tak potom odpoveď na tento problém nepovažujem za uspokojivý! Kto pozná situáciu ohľadom riešenia stavu vozoviek, ulíc, chodníkom, parkovísk a vôbec verejného priestranstva, vie, že tu časť poslancov, ktorá by takéto veci mala promptne riešiť, takéto problémy len presúva na ďalšie obdobie.Onedlho sú ďalšie komunálne voľby - budú vykrikovať, že na vine je primátor?! Nie primátor iste nie,ale poslanci MZ! Tí vo väčšine ako sa jeden z nich na facebooku zastrájal. A ako to vyzerá - plnia to do písmena!
18. jún 2018

Jozef

Ako pokračuje riešenie tohoto problému? Môžete kedy sa bude realizovať Vámi spomínaný návrh opráv mestských komuikácií na rok 2018? Mám za to, že odkrokovanie pracovníka mesta Trebišov je trochu zvláštne, že? V novembri budú voľby, zase budú prázdne sľuby?
24. september 2018

Odpoveď samosprávy

Asfaltový povrch odstavnej plochy na Cintorínskej ulici bol opravený v lete 2018. Pripájam fotografiu z realizácie opravy.

Ing. Ján Bogda, odd. výstavby a majetku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania