Hudobná produkcia z tábora

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Ing. Ján Zámborský 31. augusta 2018

Nejde len o nocny klud. Myslim, ze urcite nie v poriadku, ak hudobna produkcia z tabora obtazuje okolie. V poslednej dobe - tento tyzden (v podstate denne ) od cca 16,00 do 22,00, 22,30, 23,30.... Zavolal som na linku Mestskej policie a dostal som odpoved, ze este nie je nocny klud. Kupime si vykonne audio supravy a obtazujme sa navzajom. Toto je cesta???

12. september 2018

Odpoveď samosprávy

Podnety na rušenie nočného pokoja v rómskej osade v Trebišove sa v poslednej dobe vyskytujú častejšie, z tohto dôvodu je v uvedenej lokalite vo večerných hodinách realizovaný zvýšený výkon služby príslušníkov MsP. Každé oznámenie občanov je hliadkou MsP preverené a pri narušení verejného poriadku sú prijímané opatrenia na jeho obnovenie.

Mgr. Miroslav Cabada, poverený riadením Mestskej polície Trebišov
07. marec 2019

Ing. Ján Zámborský

Už to začína!
Teraz- dnes (07.03.2019) od 15 .00 hod doteraz (20.00 hod) z tábora znie odporná, hlasná, nezrozumiteľná hudobná produkcia.
Toto ešte nie je skutočne teplo či leto - zasiahnite, žiadam, čím skôr proti audio smogu z tábora. Už som od dispečingu Mestskej polície počul odpoveď , že nie je nočný kľud o 18,00. Nakúpme výkonné aparatúry a nivočme si životné prostredie. Hrajme divoko priblblo a najmä nahlas. Som zvedavý na opatrenia, ktoré prijme vedenie mesta, aby sa tento dlhodobo zanedbávaný, otravný, život znehodnocujúci problém eliminoval. Nemáte nato? Či nechcete alebo je Vám to jedno, veď bývate na opačnej strane mesta? Neriešte a príde to aj k Vám. Je 20,30 a muzika začína odznova. A mestská polícia 0905592172 má asi vyvesený mobil, pi, pi pi pi ..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.