Tabaková-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
David 10. apríla 2019

Dobrý deň, ako obyvatelia Tabakovej ulice v Trebišove, by sme chceli poprosiť mesto, či by nebolo možné opraviť asfalt, teda cestu na ulici, ktorá je už dlhé roky v dosť zlom stave a treba tu jazdiť slalom pomedzi diery, vstup na ulicu je katastrofálny najmä keď idete s malým dietatom, ktoré spí tak sa zaručene zobudí.
Ďakujeme za vybavenie

10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Vami zaslaná fotografia nezachytáva cestu na Tabakovej ulici, a nemapuje ani žiadnu inú ulicu v meste Trebišov. Môžeme sa teda domnievať, že ste použili len ilustračný záber.

Akceptujeme však požiadavku v odkaze, že cesta na Tabakovej ul. vyžaduje opravu, najmä v úseku napojenia na Ul. kpt. Nálepku. Tá už figuruje v zozname navrhovaných cestných komunikácií, ktoré sa budú opravovať. O schválení a časovom harmonograme opráv rozhodne mestské zastupiteľstvo. Výtlky na tejto ceste boli opravené pracovníkmi Technických služieb mesta Trebišov v 36. kalendárnom týždni. Stav komunikácie na Tabakovej ulici pred zreparovaním poškodeného asfaltu (viď. foto)
Kto? Technické služby mesta Trebišov

Ing. Ján Bogda
referent pre výstavbu odd. výstavby a majetku MsÚ
10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Pracovníci Technických služieb mesta Trebišov opravili poškodené úseky asfaltu. Stav komunikácie na Tabakovej ulici po zreparovaní zaznamenávajú priložené fotografie.

Ing. Ján Bogda
referent pre výstavbu odd. výstavby a majetku MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania