Hodvábna-značka na ceste -zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
jozef 14. mája 2019

Kedy sa bude pokracovat vo vytznacovani dopravneho znacenia na sidlidku sever? Ako riesi policia parkovanie na sidliskach, ako je parkovanie na chodnikoch, parkovanie v protismere a parkovanie mimo vyznacenych parkovacich miest?Poprosil by som aby pri preskoleni MP bolo jasne vysvetlene co znamena pravidlo pravej ruky.
Dakujem

31. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za zadanie Vášho podnetu. V rámci odpovede mesto/ Mestská polícia Trebišov uvádza:
Nesprávne parkovanie nie je zo strany hliadok mestskej polície v žiadnom prípade prehliadané. Nezodpovední vodiči sú riešení v zmysle platnej legislatívy.

Mgr. Miroslav Cabada
náčelník MsP Trebišov
31. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Sídlisko Sever, kde je najväčší problém s parkovaním motorových vozidiel, hliadky MsP pravidelne kontrolujú a v prípadoch zistenia, kedy zo strany vodičov došlo k porušeniu zákona č. 8/2009 Z. z., bol hliadkami viackrát použitý technický prostriedok na zabránenie odjazdu motorového vozidla a priestupky boli prejednané v zmysle zákona č. 372/1990 Zb. Keďže hliadky MsP z kapacitných dôvodov nemôžu byť všade, kde je porušovaný zákon, pomohlo by, aby občania, ktorí sú svedkami takéhoto parkovania, vykonali oznámenie na bezplatnom tel. čísle 159, respektíve 158, bezprostredne v čase, kedy k takému konaniu dochádza.

Mgr. Miroslav CABADA
náčelník MsP Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.