Škultétyho-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
E___ 27. júna 2019

Ja by som len poprosila aby v detskom bazene pri smykalkach novych stal plavcik a dozeral na deti, ktore chcu vyliezt po rebriku na smykalku. Dnes dcera 3 roky a este 1 chlapcek tak spadli z hora na dlazbu az hroza, slecna plavcicka v pohode sedi na lavicke a tuka do telefonu. Podla mna je velmi nezodpovedne aby pri detskom bazene sedelo dievca ktore mozno ani nema kurz prvej pomoci, a ani vek viac ako 18. Ak sa mylim budem len rada. Rodic nemoze aj hore stat aj vo vode chytat dieta. K smyklakam by bolo fayn primontovat aj rucky hore na drzanie. Pripadne do bazena zakupit smykalku stojacu vo vode pre mensie deti.

Viem ze ste chceli vynovit bazen ale stare rebriky boli bezpecnejsie. Takisto mi chyba rebrik z vyssiej vody smerom k smykalkam. Aj zabradlie do vody.

08. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie Vášho podnetu. Plne akceptujeme jeho obsah, zároveň Vám reagujeme nasledovne:
Vaša požiadavka, aby pri oboch šmýkačkách v detskom bazéne stál plavčík, nie je v praxi z personálnych dôvodov možná, pretože by muselo len pri tomto jednom bazéne vykonávať službu minimálne päť ľudí. Pracovnou úlohou plavčíka v detskom bazéne je sledovať deti, ktoré sa nachádzajú priamo v bazéne a jeho tesnej blízkosti. Za bezpečnosť deti na šmýkačkách a podobných atrakciách zodpovedá rodič dieťaťa a je na zvážení každého rodiča, ktorú atrakciu dovolí vyskúšať svojmu dieťaťu. Vami zaslaná požiadavka na dodatočnú montáž záchytných prvkov na šmýkačky taktiež nie je možná, nakoľko sú to certifikované prvky, zakúpené u značkových predajcov. Uvedenou montážou by sme nielen znehodnotili šmýkačky, ale zároveň prišli aj o možnosť garancie záručnej doby.
Mesto Trebišov prostredníctvom Technických služieb plánuje do budúcnosti rozšíriť existujúce detské prvky o ďalšie, aby mali možnosť zabaviť sa aj najmladšie deti.

Mgr. Jindřich Sosna,
vedúci verejnoprospešných služieb a zariadení, Technické služby mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania