Kutnohorská-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Uzavretý
meno
Jana 26. augusta 2019

Dobrý deň,

Chcela by som uctivo poziadat mesto Trebisov, aby odvoz odpadu na ulici Kutnohorska realizovalo mimo nocneho kludu. Som pracujuci clovek, ktory sa minimalne dvakrat tyzdenne nevyspi do prace, lebo aj pri zavretom okne ho cca o stvrtej rano zobudia technicke sluzby, ktore odvazaju odpad.

Dakujem.

27. august 2019

Edita Treščáková

Súhlasím a ďakujem za podnet. O štvrtej ráno vynášať spod okien kontajnery so sklom za hučiaceho motora smetného voza je neakceptovateľné. Na tejto ulici je hluk po celý deň, aspoň v noci má platiť nočný kľud pre každého. Celý proces trvá aspoň dvadsať minút, počuť ho aj na siedmom poschodí. To je fajn a tešíme sa, že si technické služby plnia povinnosti, avšak je to ozaj neskĺbiteľné s inými základnými potrebami občana? Nemyslím si. Treba o tom pouvažovať. Inak sa služba stáva kontraproduktívnou. Ďakujeme za vybavenie.
27. august 2019

Juliana Lúčková

Nesúhlasím. Odkedy sa len pamätám, smetiari vynášali kontajnery v noci. Dôvod? Zavadzali by ľuďom v rannej dopravnej špičke, potom v obedňajšej špičke, potom v poobedňajšej špičke... Tak kedy by to asi tak mali robiť? Vždy a v každom meste (nepoznám výnimku - ak je, ukážte mi) to bolo v noci. Ale... šak uvidíme, čo Vám odpovedia. Držím palce.
27. august 2019

Edita Treščáková

Nuž, čo tak o šiestej, napríklad? O šiestej je špička? Určite nie. Plus, vynášali smetiari, odkedy sa pamätáte, kontajnery plné skla? Autom, ktorým musia najprv vycúvať po chodníku na trávnik? To je neporovnateľný hluk oproti smetiarom, ktorí vynášajú komunálny odpad - treba si tú Kutnohorskú pozrieť. Asi sa dá všetko, keď sa chce - neexistujú predsa iba dve možnosti, teda o štvrtej ráno alebo počas špičky. Stačí to premyslieť. A na to sú podnety.
03. september 2019

ján

Súhlasím s pani Editou..ráno ma zobudia a potom už nezaspím. Nech chodia po 08,00 ráno. Deti sú v škole,tovar je dávno rozvezený do potravín ,supermarketov a pod.. menšie zásielky vozia kuriéri malými dodávkami a vojdú všade. Alebo treba spísať petíciu či volať policajtov ohľadom rušenia nočného kľudu? Pani Juliana - ranná špička v Trebišove? nesrandujte. jedine pri vykladaní detí pred školami je trochu nával,ale to je do 08,00 hod a potom je mesto ako vymreté. Nie sme v Prahe. A kto sa ponáhľa a bojí sa akože rannej špičky,tak nech vyrazí z domu o 10 min skôr..taká je realita v Trebišove.
03. september 2019

ján

Ako je to s nočným kľudom?
Ľudia, ktorí žijú v panelovom dome dlhodobo, asi veľmi dobre vedia, že nočný kľud je stanovený od 22: 00 hod. do 06:00 hodiny ráno.
Priestupkový zákon číslo 372/1990 Zb. o priestupkoch, § 47 ods. 1 písmeno b). Ten hovorí, že sa dopúšťate priestupku proti verejnému poriadku, ak porušíte nočný kľud v stanovenom čase. Sankcionovať za jeho porušenie môže privolaná polícia pokutou v stanovenej výške konkrétnej sumy.... myslím si,že k tomu niet viac čo dodať...na odvoz smetí majú TS 16 hodín mimo nočného kľudu,tak nech rozmýšľajú,kedy vyrazia do ulíc. Ich prácu chválim,asi nik z nás by nechcel byť obklopený neporiadkom,hlodavcami,hmyzom.
03. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vývoz komunálneho odpadu v skorých ranných hodinách je bežnou praxou vo všetkých mestách. Realizujú ho tak aj pracovníci Technických služieb mesta Trebišov, z dôvodu zabránenia možným dopravným zápcham počas rannej dopravnej špičky.

Miroslav Davala
námestník riaditeľa Technických služieb mesta Trebišov
07. september 2019

Ivan

Nesúhlasím...porušuje sa zákon o ochrane zdravia...choďte vynášať koše o 04:00 na Agátovú alebo na Košickú, potom príďte do mesta medzi bytovky. Som zvedavý, čo potom budete hovoriť...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania