Jesenná-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
jozuk 06. novembra 2019

dobrý deň
na ulici jesenna,pri plote okolo školy, sa nachádza plno vody,nedá sa prejsť ,deti nemaju kade prejsť keď idú zo školy,sú tam síce nejaké tehly a kamene na zemi ,ale teraz pri takej vysokej hladine,ich nevidieť,sú zaplavené.Kto ma deravé topánky tak mu do nich natečie,treba asi vyfasovať každému kto tam býva gumáky.
A voda je nielen na akože ceste ,ale aj v okolitých dvoroch domov.
Ak by sa zvyšili nejaké peniaze,trebalo by trocha zainvestovať do kultúry bývania ľudí na osade,možno by stačilo nejaké kamene z neďalekého kameňolomu a válec k tomu.

08. november 2019

Odpoveď samosprávy

V roku 2018 mesto Trebišov v danej lokalite vybudovalo odvodnenie problémového priestoru. Funkčnosť odvodnenia bola narušená vypúšťaním splaškových vôd od obyvateľov
na Jesennej a Pažitnej ulici na verejné priestranstvo, čím došlo k zaneseniu daného potrubia. V čase zvýšenej hladiny vody mesto zabezpečuje odčerpávanie vody. Tento problém však bude riešený v blízkej budúcnosti.

Ing. Jozef Kereštan, vedúci strediska MVO
17. február 2020

jozo

A možno by si to vedeli obyvatelia opravit samy,keby im niekto ochotný zadovážil hlinu potrebnú na vyrobenie palených tehál,kociek,tvárnic ,vyrobili by si tam pec na pálenie tehál,a s toho by vytvorili dlažbu na priestranstvo za školou a aj chodníky.Taká hlina sa dá získať z neďalekej ondavskej vrchoviny,len si treba na to pýtať povolenie majiteľa pozemku.
17. február 2020

jozo

A kedže nemajú ani dobudovanú kanalizáciu,bolo by vhodné zabezpečiť kadibudky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.