Jána Husa-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Viera Hrivňáková 03. marca 2020

V nedeľu 1.3.2020 neprispôsobivý občan - vandal poškodil kladku na stojisku č.15 na ul. J.Husa. Následne na to povyberal smetie z kontajnerov a vysypal v stojisku, To mu ale "nestačilo", a vrece odpadkov odniesol ku kríkom medzi bytovku a garáže a tam odpad vysypal.
ALE:V pondelok 2.3.2020 upratovacia skupinka "upratovala, resp. prešla sa po polovici ulice J.Husa smerom od čerpacej stanice, v polovici cesty zastali, bolo približne okolo 12.00 hod. a vrátili sa smerom do centra mesta. Plánovali sme ich požiadať, aby tú skládku spratali, ale nemali sme to už komu povedať, lebo sa rýchlo vytratili.
1/ pekne prosíme o výmenu klatky na stojisku,
2/ žiadame usmerniť a kontrolovať "našu" upratovaciu skupinu, ktorá má pôsobisko na ulici J.Husa, Podjavorinskej a Komenského.

11. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za zaslanie Vášho podnetu.
Vzniknutá nelegálna skládka v uvedenej lokalite bola odstránená stredu 4. 3. 2020 aktivačnými pracovníkmi pod vedením Technických služieb mesta Trebišov.

Technické služby mesta Trebišov
11. marec 2020

Viera Hrivňáková

Ďakujeme za odpratanie skládky, ale Vaša odpoveď je nepostačujúca. Neodpovedali ste na zamykanie stojiska a na kontrolu upratovacej skupiny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania