Slov. nár. povstania-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

Vyriešený
meno
Matúš 01. júla 2020

Týmto Vám srdečne ďakujem, že ste dňa 24.6.2020 odstránili poruchu verejného osvetlenia na ulici SNP. Žiaľ, opäť ako to u Vás býva zvykom táto "oprava" vydržala jednú noc. Od 21.6.2020 nám tu nefunguje osvetlenie tak už to láskavo dajte do poriadku ! To sa fakt nedá opraviť tak, aby to v noci svietilo ? Kto má chodiť po tej tme ?!

04. júl 2020

Helena

Už druhý rok je opakovaný problém s verejným osvetlením na celej ulici SNP vo večerných hodinách. Dva večery neóny svietia a potom 4-5 večery nesvietia. Opakovane sa hlási porucha p. Davalovi. Tma ako v rohu, aby človek chodil s baterkou. Je to aj nebezpečné takto po tme, hlavne v zime, keď je skoro tma a nepriaznivé počasie. Pán Dávala povedal, že porucha je závažnejšieho charakteru. Pýtam sa, už druhý rok? To neexistujú nejakí odborníci na jej odstránenie? Prečo sa to už konečne ten opakovaný problém nevyrieši? Je to hrozné, čo sa deje, a je nezodpovedné mať takýto ľahostajný prístup k dôležitej veci, ako je verejne osvetlenie.
05. júl 2020

Matúš

Opäť opravené na jednú noc... Od 3.7 znova nesvieti verejné osvetlenie! To si z nás asi robíte srandu že?! Vám to je úplne jedno p. Davala!... Fakt nemáte schopných zamestnancov? Odpoveď je jasná.... Tak to dajte do rúk odborníkom čo to spravia rosim Vás...
21. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci Technických služieb mesta Trebišov odstránili opakujúcu sa poruchu verejného osvetlenia prepojením stĺpov verejného osvetlenia vzdušným vedením, nakoľko bolo zistené poškodenie kábla uloženého v zemi.
Kto? TS mesta trebišov

Technické služby mesta Trebišov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.