Rovní a rovnejší ?

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Jaro 25. septembra 2014

Neustále parkovanie na chodníku,ktorý má šírku 150 cm a pri takomto parkovaní zostáva volných necelých 90 cm !
Vozidlá parkujú pred domom poslanca MsÚ Trenčín a poslankyne NR,obaja SMER-SD. Neviem či dôvod parkovania a jeho nepostihnutelnosť MsP prináleží funkcii ako takej,alebo príslušnosť k danej strane.
Skupinky chodcov riešia prechod po ceste a rovnako tak s kočíkmi.Upozornil som na problém sústavného takéhoto parkovania aj okolo prechádzajúcu hliadku MsP. Zastavili pred domom a zvonili pri bráne.No problém asi nedokázali vyriešiť ! Jednoducho preto,lebo MsP patrí pod mesto a poslancov majú postihovať asi zakázané.
Obrázok č.4 zachytáva parkovanie na celej ulici,no problém s parkovaním je len pred týmto domom.
Obrázky č.5a a 7a sú z chodníka oproti.Tento chodník chodci využívajú málokedy,pretože jeho šírka 110 cm aj s obrubníkom je zúžená pouličným osvetlením na šírku iba 70cm. Takže ak tam vodiči zaparkujú,nemôžu nechať tak či tak 150,ale len 80 cm.Ak by aj támto porušili vyhlášku,to by samotné mesto porušovalo vyhlášku tiež, osadením stlpov verejného osvetlenia v chodníkoch. To isté sa stáva pri umiestňovaní zberných nádob na separovaný zber,dokonca aj na hornom konci tejto ulice.
Jaro

05. október 2014

Janek

Smerákom sa v Trenčíne prestáva dariť a ešte toto ?
Vedeniu mesta aj polícii je to zrejme lautr hov°o jedno. Mám dojem že sa k nim o pár dní pridajú aj voliči. Či ?
10. október 2014

andrej

zavolaj Ficovi!
01. január 2015

JS

Trenčianska obecná primitívna "polícia" má dlhodobo iné výpalnícke miesta.
Najlukratívnejšie sú - Nemocničná, Električná, Iva Olbrachta a http://sjekel.blog.sme.sk/c/364825/ano-mam-take-ambicie.html
Ale keďže Rybníček je poskok tejto mafije primitívnej obecnej, náprava je nemožná!!
12. január 2015

Miro

Dobry den , je pekne ze nad touto ulicou rozmyslate ( takych je v TN viacej ), ale skoda ze len o svojich pocitoch jednotlivca - chodca, pozrite sa na to z druhej strany - ako obyvatel ulice, v sučastnej dobe je vsade problem s parkovanim, tak dajte riešenie- auta treba zaparkovat a ked by sme viacerí susedia ponechali auta na ceste oproti sebe tak ta vozovka je tak uzka, ze by mali zasahove zlozky ( hasiči ) problem prejst, tak to by bolo asi lepsie, keby niekomu zhori dom popripade vyhasne zivot ? myslim ze nie a ked chodim domov aj tak vela ludi ide po ceste a nie po chodniku. Toto je problem z minulosti 70´, ked nepocitali s 150 cm na chodnik a tisice aut na cestach.

A pohlad ako obyvatel ulice , ked tade denne prejde vela ludi a odpadky hadzu na chodnik, za ploty a nehovorím o tom, že vencite psov na chodniku výkali a psy robia potrebu na nas murik plota , a ja ked si ho budem chciet opravit, aby som to robil pomaly v rukaviciach.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania