Mesto Trencin postavilo a prevadzkuje nelegalnu stavbu od r 2005

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Jaroslav Olah 15. októbra 2014

Mesto Trencin postavilo v roku 2005 nelegalnu stavbu do ktorej nastahovalo neprisposobivych obcanov vedla ubytovacieho zariadenia typu Penzion a naviac na mieste, kde bol vypracovany projekt na vybudovanie kulturno-sportoveho arealu schvaleneho tiez Mestom Trencin.
Nelegalna stavba mala sluzit docasne na 1 rok a nasledne mala byt odstranena a to aj z toho dovodu aby bolo mozne vybudovat kulturno sportovy areal, aby neznehodnocovala ubytovacie zariadenie - jeho kategorizaciu a nesposobila odliv zakaznikov. Vdaka pravnym obstrukciam v stavebnom konani, neschopnosti a neochote vedenia Mesta tento problem riesit ,vznikli na susednej nehnutelnosti ako aj na podnikani skody, ktore neustale narastaju.Je to uz viac ako 9 rokov porusovania zakonov, poskodzovania podnikatelov a obcanov v tejto lokalite. Tento bezpravny stav zo strany Mesta Trencin ako garanta dodrzovania zakonov pri stavebnom konani nema obdoby.

01. január 2015

JS

"Prispôsobivý" píše o "neprispôsobivých". Ako ďaleko alebo blízko je od takéhoto označkovania ľudí k tomu, aby prišli súdruhovia v kožených kabátoch a zobrali "neprispôsobivého" tam kde podľa "prispôsobivých" patrí alebo ho dokonca utratili....??!
Toto sú veľmi "prispôsobiví a normálni" - http://sjekel.blog.sme.sk/c/369253/pracovat-sa-oplati.html
http://sjekel.blog.sme.sk/c/355614/potreba.html#t2 - a iné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania