Doprava a zastavky na Bratislavskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Anna 07. novembra 2014

Dobry den,

nakolko Bratislavska ulica e jej blizske okolie je obyvane so starsimi ludmi (lebo nepisem iba za seba,ale v mene viacerych obyvatelov) a mnohi nemaju auto alebo nemozu soferovat auto robit nakup je naozaj velky problem: mestska doprava nepremava po Bratislavskej ulici a mimomestske autobusy(nie su vylepene odchody ) smerom von aj do mesta maju tak malo zastavok, ze medzi jednotlivymi zastavkami su kilometre a prist domov s nakupom je naozaj hrdinsky vykon.

Takze musime otravovat rodinnych prislusnikov,znamych (ktori su vystresovani zo svojho zivota a zivota pracovneho,rodinneho) mozna mi poradite taxi,ale ten nemame peniaze.Ide aj o to, ze nemozeme vyjst z domu do mesta na prechadzku, na autobusovu stanicu, zeleznicnu stanicu lebo neexistuju mestske spoje.

NAKOLKO PLATIME DANE POMOZTE NAM,aby sme sa NESTAVALI VAZNAMI vo vlastnych domoch, lebo nemame sa ako dopravit do mesta na oslavu, na prechadzku,na vlak, na nakup!!!!!!!!!!!

S otvorenym noveho mosta prepojte autobus, ktory by isiel cez Bratislavsku, Novy most, nakupne cetrum Tesco,Laugaricio, smer na autobusovu a zeleznicnu stanicu!!!!!!!!!!!!!!! a naspat.

Prosim myslite na nas a dovolte nam zachovat si dostojnost a samostatnost, aspon pokial vladzeme STAROBA dobehne aj Vas, verte mi, ze nase zdravie skor narodenych zavisi aj od nasich moznosti zit aspon aky taky spolocensky, autonomny zivot a tak sa usetri na liekoch a lekaroch.

S pozdravom Anna

27. november 2014

Anna

Kto rozhodol, ze tento podnet nebude rieseny???Jedina cast Trencina kde NEMAME MHD linku, nemame separovany odpad, po ceste behaju nakladaky 80 km/hod, musime odhadzovat chodniky na rozdiel od "mesta" kde to robia malymi pluhmi....A TOTO NAOZAJ NIKOHO NEZAUJIMA?na uplatok nemame, aby ste sa zlutovali a aspon pozorne precitali nas podnet...A TO PLATIME DANE ako v meste a problemy mame ako na kopaniciach...a nie 2-3 km od centra mesta TRENCIN...HANBA,HANBA na mesto TRENCIN
27. november 2014

Odkazprestarostu.sk

Všetky podnety sú doručené Mestu Trenčín, ktoré následne môže na ne reagovať. Tento podnet bol označený ako neriešený, pretože Mesto Trenčín naň v určenej lehote nijako neodpovedalo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania