Pravidelné výtlky vplyvom každoročnej rozkopávky TVS/TVK

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Pavol Lohinský 05. marca 2015

Každoročne TVS/TVK rozkopú ulicu Matice slovenskej, aj viacnásobne. Následná oprava je vždy lajdácka a tak na okrajoch opravy vznikne výtlk. Prosím kompetentných jednak o odstránenie aktuálnej situácie a aj o diskusiu smerom k TVK aby rozkopávky opravili v budúcnosti poriadne. Prípadne keďže potrubie sa opravuje každoročne niekoľko krát, zvážiť kompletnú výmenu a opravu.

05. marec 2015

Pavol Lohinský

Tak, včera asi 3 hodiny po tom ako som to tu napísal tak prišli 4 maníci z Marius Pedersen a presne tie výtlky čo som odfotil zalepili. Opravili to ale štýlom TVS / TVK, takže zase za pár mesiacov to odfotím a vložím sem.
05. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na tejto miestnej komunikácii je už pokročilý sieťový rozpad vrchnej vrstvy vozovky. Kvalitná oprava výtlkov na takejto ceste je možná len vykonaním súvislej opravy - položením nového povrchu vozovky na väčšej ploche. Oprava bola zaradená do zásobníka plánovaných opráv, ktorých realizácia je uskutočňovaná v závislosti od poradia dôležitosti jednotlivých akcií a od výšky schválených finančných prostriedkov v rozpočte mesta.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
05. marec 2015

Pavol Lohinský

K odpovedi pani Ságovej: Problém je to, že TVK / TVS pravidelne aspoň 2x ročne ulicu na pár miestach rozkopú. Kým sa nevyrieši tento problém (asi výmenou vodovodného potrubia) tak sa bude zbytočne pokladať nový povrch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania