Vznikajúca čierna skládka

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Peter Švacho 30. marca 2016

Dobrý deň,

zasielam fotografie vznikajúcej čiernej skládky pri Šafránovej ulici. Skládka vzniká priamo za areálom výkupu druhotných surovín v bezprostrednej blízkosti nepoužívaného koľajiska.

Žiadam o posunutie problému na kompetentných.

Ďakujem

14. apríl 2016

Peter Švacho

Dobrý deň,

na koho sa mám s daným problémom obrátiť ? Musí predsa existovať inštitúcia zodpovedná za uvedenú problematiku.

Ďakujem
Peter Švacho
14. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, túto nelegálnu skládku musí preveriť najprv Mestská polícia Trenčín, ktorú sme o probléme informovali. Ak sa nepodarí zistiť pôvodcu a pozemok je mestský, odstránime nelegálnu skládku my. Ak sa podarí zistiť pôvodcu, nelegálnu skládku odstráni on. Ak sa nepodarí zistiť pôvodcu a pozemok je v súkromnom vlastníctve, vyzveme vlastníka pozemku na odstránenie. Budeme Vás informovať.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestská polícia vyzvala majiteľa koľajiska a príslušného pozemku, aby vznikajúcu skládku odstránil. Zodpovedná osoba prisľúbila, že situáciu preverí a zabezpečí upratanie v čo najkratšej možnej dobe.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
13. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vlastníka pozemku sme 6.apríla 2016 oslovili listom na vyčistenie pozemku. 4.mája 2016 nám bola doručená odpoveď, že vlastník nehnuteľnosti prostredníctvom nájomcu zabezpečil v 17. týždni vyčistenie pozemku od odpadu, doplnil chýbajúce poklopy na kanalizácii a tiež zabezpečil kosenie bylinného porastu a rez drevín.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
18. august 2016

Peter Švacho

Dobrý deň,

ďakujem za vyriešenie, skládka bola zlikvidovaná a odstránená.
Medzičasom však nejaký kultivovaný spoluobčanom opätovne vysypal tohto priestoru kopec rozbitého skla a obávam sa, že ho môžu nasledovať ďalší.
Poprosím vás preto o kontaktovanie majiteľa pozemku za účelom odstránenia a prípadného zabezpečenia vstupu zo strany ulice.

Ďakujem za pomoc
Peter Švacho

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania