Aktualizovať podnet
MHD TN - Zastavovanie na zastávke Inovecká smer mesto

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

MHD TN - Zastavovanie na zastávke Inovecká smer mesto

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Michal Mazánik 01. mája 2016

Pred časom som už o tomto probléme písal ale dovoľte mi, podeliť sa o aktuálnu situáciu: ráno okolo 7:20 cez pracovné dni sa tu stretávajú naraz autobusy liniek 1 (kĺbový) a 11, 18 (krátke). Problém nastáva v tom, že vozidlá zastavujú tak, že posledný autobus stojí zhruba 40 metrov za koncom nástupišťa. Je nepochopiteľné ako môže vodič umožniť nástup a výstup keď sa nachádza niekoľko desiatok metrov od zastávky. A čo je najlepšie, zmätených cestujúcich to samozrejme nenapadne a tak čakajú ako majú pri označníku. Vodič však otvoril a následne zavrel dvere už pred zastávkou a okolo označníka už iba prešiel a to napriek tomu, že cestujúci na zastávke signalizovali záujem nastúpiť. Bolo by vhodné aby na krátkych zastávkach zastavovalo len jedno vždy pri označníku a cestujúci mohli nastúpiť.

01. máj 2016

Dod

to už je na vodičovi a jeho charaktere... to je taky istý problém asi ako ich arogantne hodenie smerovky a súčasne stupenie na pedál plynu (viem majú prednosť) ale to neznamená, že sa ani nepozriem do spätného a kašlem nato, že 5metrov za ním ide osobne vozidlo 50km/h.sralo sa mi to na soblahovskej (pri predchádzaní) na hasičskej, pri dome knihy, na Sihoti na razusovej nespočetné veľa krát... Takýto šoféri nemajú čo robiť na cestách.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania