Nevhodne osadený a nevyužívaný reklamný pútač

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. marca 2013

Reklamný pútač pri mestskom úrade prekáža chodcom a tvorí aj vizuálnu prekážku v priehľadoch od mestskej veže na námestie a naopak, z námestia k mestskej veži.

Pútač nie je dostatočne využívaný - ešte koncom februára na ňom bol program decembrových podujatí. Odporúčam zvážiť jeho odstránenie, alebo presunutie na iné, vhodnejšie miesto.

11. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, tento pútač považujeme za dôležitý informačný bod. Je vyhradený na reklamu kultúrnych podujatí. Pravdou je, že jeho aktuálnosť začiatkom roka „pokrivkávala“. Už čoskoro však bude plne vyťažený. Vzhľadom na to, že si nemôžeme dovoliť vkladať veľa financií do reklamy, okrem mestských médií je tento pútač najlepším miestom, kde môžeme dať vedieť o podujatiach v meste.
Miesto, kde stojí, je tiež kompromisom viacerých požiadaviek: na tomto mieste je dobre viditeľný pre všetky smery chodcov, nie je celkom v krčku uličky pod vežou, takže ho môžu obísť vozidlá, ale zároveň stojí tak, že keď sú jarmoky, kultúrne podujatia alebo iné aktivity na Mierovom námestí, nemusíme ho kvôli technickému zabezpečeniu a divákom presúvať na iné miesta.



Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ Trenčín
17. apríl 2013

Tomas

Podla mna je putac v pohode. Nie je sice nejaky stylovy (keby vyzeral viac "historicky", bolo by fajn), ale svoju funkciu plni takmer po cely rok dobre. Ci uz pre miestnych alebo navstevnikov. Takato forma infopanelov je bezna aj v zahranici.
07. november 2014

Odkazprestarostu.sk

Reklamný pútač prekáža a nie je efektívne využitý (6.11.2014 je na ňom reklama na akcie konané 26.9. a 4.10.2014).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania