Hrdzavé nové zábradlie

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení

Na hrádzi na ulici L. Starka v Trenčíne boli zrekonštruované tento rok dva chodníky so zábradlím. Chodníky sú dobré, ale firma totálne odflákla povrchovú ochranu zábradlí, takže už po mesiaci začala hrdzavieť a po zime to bude ako líška. Natreli to iba riedkym sivým náterom. Neviem, ako bola urobená zmluva a či bol ten kto to preberal za mesto slepec, ale v rámci záruky to je potrebné dať vyšmirgľovať, natrieť základným náterom a potom 2x vtchnou. Aby to nevyzeralo ako v Albánsku. Na to je predsa nejaká norma, pokiaľ nie je v zmluve o dielo uvedené inak.

04. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v rámci záručnej doby sme požiadali spoločnosť Marius Pedersen o riadnu povrchovú úpravu zábradlia. V dnešnej odpovedi sa vyjadrili, že citujem: "V prípade priaznivých poveternostných podmienkach zabezpečíme náter zábradlia."

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
04. november 2016

Roman Smatana

Dobrá práca, ďakujem.
11. december 2016

Roman Smatana

Vyriešené to nie je. Dobrou prácou bolo myslené promptné reagovanie - obrátenie sa na zhotoviteľa zábradlia.
04. apríl 2017

Roman Smatana

Máme už apríl a Marius Pedersen zábradlie nenatrel. Hrdzavie veselo ďalej. Žiadam prekvalifikovať daný podnet z vyriešeného na otvorený a osloviť spoločnosť Marius Pedersen o nápravu stavu, pokiaľ je zábradlie ešte v záručnej dobe. Ďakujem.
05. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol samospráve opätovne odoslaný s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
07. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zábradlie už malo byť natreté tak, ako nám to prisľúbili zástupcovia spoločnosti Marius Pedersen. Opäť sme im to pripomenuli a spolu s ospravedlnením sme boli ubezpečení, že zábradlie bude natreté najneskôr do 30. apríla 2017.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania