Aktualizovať podnet
Tmavé zastávky MHD

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Tmavé zastávky MHD

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení
meno
Michal Mazánik 03. decembra 2016

Dobrý deň, chcel by som upozorniť na niekoľko neosvetlených zastávok MHD Trenčín, ktoré iste ľudí do MHD neprilákajú. Práve naopak, tmavé miesta pôsobia nebezpečne a ľudí odrádzajú.

1. Sihoť IV smer mesto - úplná tma. Človek nevie nájsť označník. Práve odtiaľ pochádza titulná fotka. Je treba doplniť novú lampu do obratiska.

2. Biskupice, cintorín - otoč. Rovnako ako na Sihoti. Aspoň jedno svietidlo smerujúce na Biskupickú je potrebné otočiť do obratiska.

3. Opatovská smer mesto - spoločnosti EUROAWK nesvietia vitríny. Je ich treba opraviť.

4. Pod Juhom smer mesto - rovnako ako na Opatovskej - nesvieti vitrína.

Vopred ďakujem za odpoveď a riešenie problémov.

06. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, správca verejného osvetlenia - Mestské hospodárstvo a správa lesov, m.r.o. navrhne možné technické riešenie a predbežný odhad nákladov ako podklad pre rok 2017. V Biskupiciach - vzhľadom na požiadavky občanov o osvetlenie cintorína - je vhodné toto spojiť do jednej investičnej akcie s osvetlením zastávky. Upozorňujeme však na možné problémy s vlastníctvom pozemkov.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
06. december 2016

Richard Ščepko

Minimálne v prípade otoču v Tr. Biskupiciach budem navrhované riešenie požadovať aj cez podnety mestskej časti Stred. Malo by ísť o pomerne rýchle riešenie kde netreba žiadne stanoviská vlastníkov (keďže ide o správu mesta).
29. apríl 2017

Michal Mazánik

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, kedy mesto zrealizuje avizované osvetlenie cintorína a ako sa teda vyrieši osvetlenie zastávky MHD v Biskupiciach?

Rovnako ma zaujíma, ako sa vyrieši osvetlenie otočky na Sihoti. Vopred ďakujem za info.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania