Výtlky - Veľkomoravská/Piešťanská

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Juraj 22. marca 2017

Zdravím, chcel by som sa opýtať, či a kedy sa budú opravovať výtlky na ul. Piešťanská a Veľkomoravská, nakoľko menšie výtlky na ul. Ľ.Stárka boli označené na oranžovo na opravu a na Veľkomoravskej nie je označené nič a diery sú tam do hĺbky dezénu. Tým, že je pod asfaltovou vrstvou základ z betónových panelov, medzi ktorými vznikajú dilatácie a priľahlých bytovkách vznikajú otrasy akoby okolo prechádzal nákladný vlak.
Denne tu parkujú desiatky áut, kuriéri,ktorí navštevujú poštu, ľudia vozia deti do školy, prechádzajú všetky mestské, prímestské, dokonca aj diaľkové autobusy, ktoré končia na SAD a výtlky len zväčšujú a situáciu zhoršujú.
Nie je možné spraviť nejaké systémové riešenie namiesto plátania dier?

23. marec 2017

Obcann

to oznacenie. na oranzovo nieje na opravu...ale ako upozornenie na nerovnost. V pripade ze si tam rozseknes gumu, odfajcis podvozok. tak ti poistovna noc neda a ani nic nevysudis pretoze bola oznacena. Iba tolko k tomu... takze radsej ani neupozornovat a neoznacovat. :) som len zvedavy ako ta parkovacia politika pomoze ku kvalitnym cestam.
28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, havarijné výtlky v meste opravuje Mestské hospodárstvo a správa lesov, m.r.o. podľa poradia prednosti a bezpečnosti na komunikáciách, ostatné budú opravované dodávateľskou firmou - spoločnosťou Marius Pedersen - pravdepodobne od polovice apríla. Výtlky, ktoré spomínate vo Vašom podnete, sme zaevidovali.



Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
30. marec 2017

Juraj

2 Obcann: neupozornovat na vytlky a len frflať, ze je je rozbita cesta nie je sposob ako riesit problemy

Dakujem za urychlenu opravu cesty. Dufam, ze vydrzi aspon do zimy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania