Nové ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení
meno
stefan stefan 06. septembra 2017

DETSKÉ IHRISKO VÝCHODNÁ 7
Mám návrh - vybudujte inrisko, preliezky, pieskovisko... na voľnej trávnatej, svahovitej parcele za vchodom Východná 7. Je IDEÁLNA - krytá pred dopr. prostriedkami, pri škole, chránená tieňom budovy, dostatočne zatrávnená, svahovitá aj na sánkovanie, stačí dosadiť niekoľko stromov z východnej strany. Bol by to raj pre drobcov, ktorých je tu neúrekom a rodičia by boli spokojní, lebo ich deti by boli chránené. Ďakujem za rodičov, babky, dedkov a vnúčatá.

07. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mesto dokončuje nové športovisko v areáli ZŠ Východná, ktoré bude slúžiť aj verejnosti a udržiavane detské ihriská pri kostole, kultúrnom centre a pri Slamenom hostinci.
Ale ďakujeme, požiadavku odovzdáme poslancom za mestskú časť Juh.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
13. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v roku 2011 bol spracovaný projekt na detské ihrisko na Východnej ulici (v tomto roku bol aktualizovaný) a v rámci výzvy IROP Mesto požiada o pridelenie finančných prostriedkov na jeho realizáciu.
Detské ihrisko je situované vo vnútrobloku - medzi bytovým domom na ulici Východná, parkoviskom a vojenskými bytovkami na ulici Halalovka. Povrch ihriska bude z priepustného farebného tartanu, ktorý spĺňa normu pre dopadové povrchy v zmysle STN EN 1177. Jednotlivé herné prvky (prevažovačka, hojdačka, stena na lezenie, preliezačka, fitnes prvky a šmýkačka vo svahu) budú doplnené o lavičky, smetné koše a prevádzkovú tabuľu. Celé ihrisko bude oplotené oceľovým poplastovaným zeleným plotom.
Súčasťou projektovej dokumentácie je aj dláždený chodník (prepojenie územia od parkoviska na ulicu Halalovka), osvetlenie plochy, sadovnícke úpravy a odvodnenie územia.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania