Zrkadlo

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Uzavretý
meno
Juraj 14. októbra 2017

Dobry den, asi 2 roky dozadu som sa dozadoval osadenia vypukleho zrdkadla do krizovatky ulic jednosmerky Piestanska - Velkomoravska.
Odpoved: "rozhlad v krizovatke je dostatocny".
Teraz idem po ul Brnianska a na jej konci v krizovatke s L. Starka pribudlo zrkadlo, ktore robi vyhlad z HLAVNEJ CESTY na HLAVNU! To si naozaj robite srandu? Najskor zmenite hlavnu cestu brnianska-priem.park, kde teda chodi "viac" aut a o 200 metrov dalej date zrkadlo? Pre koho? Pre ten zbytok ktory tadial nechodi?

Bud ste mali dat to zrkadlo do tej krizovatky kde ste zmenili smer hlavnej cesty alebo potom vase konanie vyvracia vase tvrdenie...

Ziadam preto mesto, aby osadilo zrkadlo na miesto kde bude mat svoje opodstatnenie (co je v tomto pripade ul. piestanska-velkomoravska a aj ulica brnianska-priem. park)

30. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, umiestnenie zrkadla na križovatke Piešťanská / Veľkomoravská nepovolil dopravný inšpektorát. Ani pred dvoma rokmi a ani v tomto roku, keď sme sa o to opäť pokúšali.
Na križovatke Brnianska / Ľ. Stárka zrkadlo nerobí rozhľad z hlavnej cesty na hlavnú, ale zabezpečuje rozhľad vodičom, ktorí jazdia z ulice Ľ. Stárka rovno a dávajú prednosť vozidlám idúcim z hlavnej cesty zprava - t. j. z Brnianskej ulice.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania