MHD Trenčín - trasa

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Peter Miklanek 12. marca 2018

Dobrý deň.
Písal som na mesto, kde mi odpovedali že to nie je možné. SAD Trenčín neodpovedalo. Jedná sa o trasu MHD. Ak sa chcete dostať niektorými linkami ku cintorínu možné to je, ale nájsť vodnú linku v hodinových intervaloch, alebo niekedy s prestupom. Podľa mňa stačí upraviť trasu linky, napríklad č.8, ktorá by išla na otoč Gen. Svobodu, kde nebude končiť, ale pokračovať Saratovská park a Saratovská otoč. To isté by platilo opačne. Ak sa chcú dôchodcovia dostať na cintorín, buď len na linku 4,5,11, alebo 450m peši a do kopca. Prestup si myslím /možný len niekedy/ je pre nich dosť nepraktický. Neviem prečo je to tak zložité. Ďakujem

05. jún 2018

Michal Lichvár

Dobrý deň, lenže linka č.8 na gen.Svobodu nielen končí, ale aj začína. A je to najrýchlejší spoj do mesta a na stanicu ku vlakom. Keď pridáte zachádzku na Saratovskú, spoj bude nepoužiteľný na cestu do mesta.

A ak by šla osmička raz do mesta a inokedy najskôr na Saratovskú, tak by ľudia dosť mýlili, hlavne tí dochôdcovia, ktorým by ste chceli pomôcť.

Riešením by musela byť len nová linka, najlepšie nejaká okružná, ktorá by zbierala ľudí z tých častí Trenčína, ktoré teraz nemajú priamy spoj.
18. august 2018

Pavol Makara

Dobry den. Nerozumiem preco nepouzitelna. Ludia si velmi rychlo zvyknu, staci vcas informovat. Nejde o to, aby rychlo presiel trasu. Musi byt efektivne vyuzita, ale musi mat aj progresivitu. Potom v BA, ak chcem ist z Lamaca do Ruzinova a zachadza sa do mesta, nie je to efejtivne? Kludne by mohli ist vsetky linky tak a nikto nebude nadavat, ze sa vezie o 8min dlhsie, aj keď vzdy zalezi ktorym smerom idem. Ludia budu radi, ze nemusia cakat na spoj ku cintorinu, alebo slapat 500m. Je to podla mňa veĺmi efejtivna vec a lahko realizovateĺná. Niektore spoje by sa upravili a posililo by sa zamostie, kde mhd nahradzaju taxiky. Urcite je to na sadnutie si a najst spolocne riesenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania