Nezákonné parkovanie na mestskom pozemku

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Roman Smatana 14. marca 2018

Na trávnatom pozemku vedľa Športového gymnázia na Kožušníckej ulici patriacom podľa LV mestu Trenčín (Parcela C: 987/4) sa rozmohlo nezákonné parkovanie zamestnancov a študentov školy. Začalo to občasným vjazdom na trávu a keďže sa toto konanie začalo tolerovať, pochopili to ostatní vodiči tak, že sa na mestskej zeleni môže oficiálne parkovať a tak to tam už aj vyzerá. Samé blato a zničená trávnatá zeleň. Chcel by som požiadať zodpovedných, aby tento nekultúrny nešvár začali riešiť, pokiaľ sa to nestane zlou "všeobecnou normou". Keďže Polícia potrebuje podnet, práve ho dostala. Ďakujem.

16. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu vykonala vo štvrtok 15. 3. 2018 hliadka mestskej polície kontrolu na mieste, následne kontaktovala riaditeľa Športového gymnázia, ktorý prisľúbil, že upozorní kolegov aj študentov, aby neparkovali svoje vozidlá na trávnatej ploche.
Mestská polícia bude túto lokalitu monitorovať a prípadné priestupky vyrieši v zmysle zákona.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
28. marec 2018

Roman Smatana

Zatiaľ sa na prvý pohľad nič nezmenilo. Je to pravdepodobne dôsledok doterajšej nelogickej ľahostajnosti okolia a aj vedenia školy voči devastácii verejného priestoru. Asi to chce viac času a pravidelné návštevy MsP (aj bez podnetu) a tí bezočiví vodiči to nakoniec pochopia a začnú rešpektovať pravidlá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania