Nový výltk na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení
meno
Roman Smatana 18. mája 2018

Na ceste vo vnútrobloku bytového domu Staničná 1062 pred vchodom č.14 sa po zime vytvoril výltk + popraskanie okolitej vozovky, ktorý sa geometricky zväčšuje. Pokiaľ sa kvalitne neopraví v najbližšom čase, prechádzajúce ťažké smetiarske autá ho zväčšia tak, že oprava bude stáť násobne viac financií. Mohli by ste tento výtlk zahrnúť do najbližších plánovaných opráv v danej lokalite a dať ho opraviť? Ušetria sa tým peniaze mesta. Ďakujem.

28. november 2018

Roman Smatana

Je koniec novembra 2018 a stále nie je žiadna odpoveď na podnet. Diera sa rozširuje a plátanie výtlkov na Zlatovskej a Staničnej ulici už prebehlo bez opravy tejto diery. Vedia vôbec o tom kompetentní?
29. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Váš podnet bol opätovne preposlaný samospráve s upozornením na neriešenie situácie.

Juraj Hurný
[email protected]
05. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, výtlk bude opravený do 14.12.2018. Ďakujeme za podnet.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
12. december 2018

Roman Smatana

Výltk už bol opravený, ale tak "balkánsky", provizórne . Bez vyrezania okrajov, len tak lajdácky zasypaný hrubým asfaltom a asi udupaný bagandžami. Na jar to odfotím, ako to zatekajúca a mrznúca voda a autá rozbili, pretože to je oprava, čo vydrží jednu zimu. Nakoniec to bude stáť mesto (a nás, daňových poplatníkov) pekne draho. Prečo sa nedá urobiť robota poriadne a kvalitne?
13. december 2018

Roman Smatana

Odfotil som to pred zimou, ako to "balkánsky" opravili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania