Výtlky na Novomeského, Šmidkého a okolitých uliciach

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Ján Raška 15. augusta 2013

Po celej dĺžke ulíc Novomeského a Šmidkého ako aj na mnohých okolitých uliciach sídliska Juh sú od zimy neopravené výtlky. Na týchto uliciach vraj mali byť opravené v júni, avšak je august a jediné čo je ako tak opravené je Saratovská. Väčšina výtlkov sa našťastie dá obísť, ale jeden hlboký na obrázku sa nedá a auto musí takmer zastaviť aby cez neho bezpečne prešlo (na fotke). Bol by som rád keby sa tie výtlky dali čím skôr do poriadu, pretože to vyzerá, že kompetentní akoby čakali na ďalšiu zimu, kedy sa budú môcť vyhovárať, že pre nízke teploty sa výtlky nedajú opraviť. Taktiež pri výjazde zo Saratovskej na Gen. Svobodu je nepríjemný výtlk. Spomínané ale aj iné miesta som sa snažil zachytiť v mape: http://goo.gl/maps/RTEU3

15. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
práce na niektorých komunikáciách na Juhu sa začnú v pondelok 19. augusta. Na Západnej ulici bude vymenený súvislý úsek povrchu vozovky od križovatky s Ulicou gen. Svobodu smerom ku križovatke s parkoviskom OZC Južanka. Ďalej budú pokračovať lokálne opravy najviac poškodených miest Západnej ulice v dĺžke asi 70 m smerom ku križovatke so Saratovskou ulicou.
Súvislý nový asfaltový koberec dostane aj Ulica J. Halašu. Pôjde o približne 150 m úsek od križovatky so Saratovskou ulicou ponad prvý rad garáží. Ďalej, až po napojenie na Ulicu K. Šmidkeho, budú opravy lokálne.
Prosíme vodičov, aby na opravovaných častiach ulíc Západná, J. Halašu a K. Šmidkeho neparkovali.



Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ Trenčín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania