Zanesené kanály na Východnej

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení
meno
stefan stefan 28. augusta 2018

Dobrý deň.
Už druhý týždeň, keď venčím psa, odhŕňam suché lístie, blato a iné odpadky zo zanesených odtokových cestných kanálov na ulici Východná - od kostola až po kotolňu. Prečo to nerobí "mesto"?!!! Po každom daždi je celá VÝCHODNÁ POD VODOU. Prejdite autom počas zrážok okolo Bistra Alcatraz. Asi "utopíte" svojho štvorkolesového miláčika. Búrkam je jedno, že je dovolenková sezóna. Mesto má čistenie zabezpečiť. A vyhovárať sa na to, že tam parkujú autá, sa nedá - máme nové horizontálne značenie a miesta pre "zametač" je tam dosť. Alebo si myslíte, že to mám čistiť len ja, invalidný dôchodca?
Štefan Derviš

03. september 2018

stefan stefan

Prečo som vám to písal, keď bol ešte čas ? !!!!!!!!!!! NIČ STE NEUROBILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teraz je Vývodná nielen pod vodou ale aj pod BLATOM.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. september 2018

stefan stefan

Ešte poznámka.
Záplavová katastrofa na Východnej by možno bola menšia, keby tí, čo pokosili začiatkom leta tú vysokú TRÁVU na brehoch Lavičkovho potoka, ju aj pohrabali a odviezli. Neupchala by koryto.
10. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, čistenie celého úseku Východnej cesty po záplave z 3.9.2018 prebieha priebežne, situáciu trocha komplikovalo počasie. Po odstránení nánosov z komunikácie budú následne vyčistené vpuste a kanály na celej ulici.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
21. október 2018

stefan stefan

Zanesené kanály Východnej = potopa ulice

Takto vyzerajú kanály na Východnej ulici. Upozorňujem na to už X-krát.!!! Prečo ich systematicky neupratujete.?!!! Lístie stále padá, nevidno rozdiel medzi cestou a chodníkom. PREČO to lístie PRAVIDELNE NEODSTRAŇUJETE ?!!!
Čakáte, až prídu zrážky? Zase zaplaví celú Východnú, vody tu bude po kolená, a hoci sme na kopci, odtekať by mala len kanálmi. Ale tie sú ZANESENÉ LÍSTÍM !!!!! A zase nás ZAPLAVÍ. Po daždi lístie zhnije, prilepí sa a nebudete schopní ho odstrániť ako to blato pred časom... Čakáte, až sa zmení na klzkú kašu alebo, nebodaj, na klzisko?
P.S. A keby ste hľadali prepad kanála na fotke, musíte prísť najskôr odhrabať lístie, nájdete kanál, potom druhý, tretí,... desiaty... Na Východnej ich je zanesených veľa ... vlastne VŠETKY.!!!!!!!
26. november 2021

stefan stefan

Východná-neodtekajúca voda-upchaté kanály

Už zase STOJÍ VODA na Východnej pod kostolom, od zastávky Lavičková, smer mesto. Aj na ceste, aj na chodníku, aj v trávniku. Zase sme to museli obchádzať po ceste, uhýbať autám! Pozametali celú Východnú, iba časť pod kostolom NIE. PREČO? Kanály zapchaté lístím, kolesami áut, ktoré tu parkujú, voda neodteká a hrnie sa na chodník, kam steká voda aj spod kostola. Kedy to konečne opravíte a chodník zdvihnete?! "Odborníci opravili" zastávku Lavičková tak, že jeden kanál zaslepili a druhé dva NEdali na najnižší bod, aby voda odtekala, ale vyššie. Takže tu stojí VIAC vody, ako pred "opravou" + zrážková voda, ktorá neodteká, autá ju striekajú na chodník... UROBTE S TÝM, KONEČNE, ČO TREBA! Ak to chcete vidieť, zoberte si vysoké GUMÁKY. Štefan
26. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania