Panenská-cesta-neodhrnutá

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení
meno
Zuzana 11. januára 2019

Dobry den. Chcem sa opytat preco nebola do teraz odhrnuta Panenska ulica, ktora susedi s Nemocnicnou ul. Byvaju tu aj starsi ludia, dokonca na invalidnom voziku, ktori sa nemozu dostat k lekarovi do nemocnice, hoci nemocnica je vzdialena cca 300 m. Nemocnicna ul. bola odhrnana kazdy den, ale na Panensku (je dlha cca 150 m) sa pluh nedostal ani raz. Na Panenskej ulici tiez byvaju danovnici mesta a taktiez je tato mestska komunikacia zaradena v parkovacom systeme do tej istej parkovacej zony ako Nemocnicna ul. Dakujem za odpoved.
Pozn. Na fotografiach je stav po svojpomocnej udrzbe MK obyvatelmi ulice.

14. január 2019

Zuzana

Panenská-cesta-neodhrnutá

Dna 11.1.2019 som cez aplikaciu Odkaz pre starostu zaslala podnet Panenska-cesta-neodhrnuta. K tomuto podnetu pripajam aj tento, nakolko sa na uvedenej mestskej komunikacii nic neudialo a vcera (13.1.2019) tato mestska komunikacia vypadala tak, ako je na uvedenych fotografiach. Mozete mi prosim oznamit kedy uz konecne bude MK odhrnuta a poradit ako sa ma po takejto ceste dostat TZP na invalidnom voziku k lekarovi?
Dakujem za odpoved!
14. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet a ospravedlňujeme sa za problémy spojené s kalamitnou situáciou v meste. Ubezpečujeme vás, že ľudia a technika údržby ciest je v teréne nonstop a postupuje sa podľa harmonogramu dôležitosti, ktorý je zverejnený na webstránky mesta a upozorňovali sme naň aj v mestských novinách Info. Veríme, že čoskoro budú odstránené nedostatky aj v tejto časti mesta.


Kto? spoločnosť Marius Pedersen
Kedy? do týždňa

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania