Nedokoncena cesta na Brezovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
Martin Kováčik 24. apríla 2014

Vyše polroka je ulica Brezová v štádiu opravy, chýba koberec na vozovke, trčiace kanály spôsobujú vozidlám s nižšim podvozkom problémy pri prejazde a takisto pre cyklistov a korčuliarov je povrch nepoužiteľný.

25. apríl 2014

Marek

No pre korculiarov je nepouzitelna kazda cesta kedze su to chodci a maju sa pohybovat po chodniku
25. apríl 2014

Martin Kováčik

Marek, som veľmi rád že si sa zapojil do debaty svojim konštruktívnym príspevkom, ktorým si absolútne vystihol podstatu problému...

FYI - ak by si si čo len letmo pozrel priloženú fotografiu, zisitl by si že na ulici je ledva priestor aby sa obišli dve autá a žiadny chodník tam nie je a ani naň nie je priestor.
25. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v zmysle „Rozhodnutia a zvláštnom užívaní pozemnej komunikácie“ je termín ukončenia povrchovej úpravy miestnych komunikácií po „Obnove STL plynovodov najneskôr do 31.8.2014. Ide o práce na uliciach: Brnianska, Kožušnícka, Prúdy, Javorová, Brezová, Obchodná, Orgovánová, Lipová, Višňová, Vážska, Jedľová a Bavlnárska. Na väčšine ulíc je už konečná povrchová úprava ciest a chodníkov hotová. Na niektorých uliciach sa v týchto dňoch pracuje na výmene potrubí.
I napriek horeuvedenému termínu v rozhodnutí bude Mesto Trenčín urgovať u SPP Žilina ich skoršie ukončenie prác a protokolárne odovzdanie komunikácií.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
06. august 2014

Martin Kováčik

vyše 3 mesiace po napísaní podnetu je situácia nezmenena, cestárov nevidieť široko ďaleko, a keď prší(a v poslednej dobre trošku pršalo) obyvatelia ulice, prípadne návštevníci využívajú namiesto vozidiel na prepravu po ulici gumenné člny...som rád, že sa u SPP podarilo urgovať skoršie ukončenie prác a že obyvatelia Brezovej môžu svoju ulicu využívať aj na rekreačné kúpanie a vodné športy
17. október 2014

Odkazprestarostu.sk

Autor podnetu nám zaslal aktualizáciu podnetu: "ulica je bohužiaľ stále v rovnakom stave ako v čase napísania podnetu."
03. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, cesta na Brezovej ulici je už hotová. Aj nás mrzí, že to tak dlho trvalo.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania