Ulica Gejzu Dusíka-zviera-deratizácia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Pavol Novický 23. septembra 2020

Dobrý deň,
na Ulici Gejzu Dusíka v úseku od detského ihriska po učilište, pobehujú priečne po chodníku potkany - hlavne po zotmení. Vyliezajú z dier, ktoré majú pod živým plotom a prebehujú ku kontajnerom, dokonca neprestali navštevovať v súčasnosti prázdne stojisko pri detskom ihrisku. Dovoľujem si Vás preto požiadať o vykonanie deratizácie alebo iného účinného opatrenia proti hlodavcom v tejto lokalite. Vopred ďakujem.

24. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb

Mestský úrad v Trnave
25. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Podnet sme odstúpili deratizačnej firme, ktorá vykoná deratizáciu v 40.kalendárnom týždni.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb - referát verejnoprospešných služieb
19. október 2020

Pavol Novický

Neviem aký čas je potrebný na to, aby začali prostriedky na likvidáciu hlodavcov účinkovať. Ešte dnes v 43. týždni pobehujú potkany po chodníku.
20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, deratizácia sa v 40. KT skutočne uskutočnila. Od dnešného dňa taktiež prebieha jesenná deratizácia verejnej zelene na pozemkoch mesta Trnava. Je treba ale upozorniť, že deratizáciou sa nelikviduje celá populácia hlodavcov, reguluje sa ňou ich počet na únosnú mieru.
Sme si vedomí, že na ulici G. Dusíka je veľa potkanov, snažíme sa robiť maximum pre to, aby sa ich počet eliminoval. Ďakujeme za porozumenie

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania