Neprehľadný priechod

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roland 12. júna 2014

Neprehladný prechod pre chodcov, nehovoriac o tom že za kríkmi sú 2 parkovacie miesta, takže si viete predstaviť ako sa z nich vychádza .. treba zostrihať zelen .

12. jún 2014

peter

a nielen tato strana je neprehladna ale aj smerom od OMW na ulicu Veterna . cez kríki nie je nič vydno a skoro ma tam zrazilo auto ...
27. jún 2014

Matúš G

Ostrihane. Vybavene.
27. august 2014

Boris

a kríky nám zase narástli a človek aby sa bál bezpečne prejsť cez prechod, pretože cudzí vodič nevie, že za kruhovým objazdom je priechod pre chodcov, no horor, tadiaľ prejsť bez ujmy na zdraví
27. apríl 2015

Karol Zima

Dobrý deň , vec sa nám opakuje ostrihanie nepostačuje, treba ubrať z pár koreňov.
Takto ak sa to bude riešiť každým rokom až na podnet to nie je isto v poriadku.
Chodci hlave mamičky z deťmi majú problém ak tam vojde cudzí vodič, ktorý je neznalý lokality. Výhľad na tak krátku vzdialenosť je nedostatočný. taktiež ccyklista je vytlačený až do jazdného pruhu , a ak si všimnete nie je tu ani krajnica nazvyš, horzí zachytenie o kríky alebo o spätné zrkadlá auta v súbehu.
12. máj 2015

Karol Zima

Je opakovane neriešený, to každý rok až na podnet že je znova zarastený sa bude reagovať ?
12. máj 2015

Karol Zima

Opätovne tento rok 2015 zarastený až zasahuje do jazdného pruhu, cyklista ma smolu že je vytlačený až do jazdného pruhu. Výhľadu brániaci živý plot pre vyparkovanie a výhľad prichádzajúcich aút smerom na priechod pre chodcov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania