Ulica Sibírska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobrý deň,

nahlasujeme podnet s problémovým parkovaním na novootvorenej ceste na Sibírskej ulici. Autá parkujú nevhodne priamo v križovatke a celkovo je znemožnený plynulý prejazd autobusov MHD.

Po privolaní hliadky 159 sa nevyriešilo nič.

07. október 2020

Robo

A ja viem od vodiča autobusu, že tam bola hliadka 158!!! A nevyriešilo sa nič...
07. október 2020

Juraj

Defakto stoja auta na prechode, pred prechodom a v krizovatke... ked toto nebolo na pokutu tak uz fakt neviem.
07. október 2020

Robo

Až na to, že ten priechod nikam nevedie. Podľa fotiek je za prechodom vidieť iba vysoká zelina , stavebné oplotenie a nie chodník! Vyzerá to tam ešte len vo výstavbe, tzn. nie je to asi ešte skolaudované a odovzdané do užívania. Asi preto to nebolo možné riešiť podľa zákona. Ale možno sa mýlim...
20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestský úrad v Trnave
21. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom Vášho podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie. V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu.
Taktiež sme Váš podnet postúpili na Odbor dopravy, kvôli osadeniu dopravného značenia, aby na danom mieste neparkovali autá a autobusy mohli bezpečne premávať.

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania