Ulica Bedřicha Smetanu-strom-napadnutý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Juraj Pavlech 13. októbra 2020

Žiadam o postrek stromu Lipa na zo zadnej časti bytového domu.
Nachádzajú sa na ňom chrobáky , ktoré prechádzajú na dom a pohybujú sa po fasáde a prenikajú do bytov. Uvedený problém sa riešil pred troma rokmi postrekom.

Ďakujem za kladné vybavenie.

20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií - referát zelene

Mestský úrad v Trnave
07. október 2022

John Marshal

Kedže sa jedná o každoročný problém, navrhujem výrub. Aktuálne je situácia opäť neúnosná, hmyz lezie po stovkách do bytov.
10. október 2022

John Marshal

Ulica Bedřicha Smetanu-strom-napadnutý

Dobrý deň. Za bytovým domov Bedřicha Smetanu 11-14 sa nachádzajú dve lipy napadnuté hmyzom, ktorý po stovkách lezie po stenách domu, po oknách a do bytov. Sitácia je aktuálne neúnosná. Každoročný postrek nepomáha, príde jar a problém je späť. Preto navrhujem konečne výrub stromov, ktoré roky pijú nervy všetkým poškodeným obyvateľom.
10. október 2022

Juraj Pavlech

Ulica Bedřicha Smetanu-strom-napadnutý

Dobrý deň.

Žiadam zabezpečiť postrek, chrobáky na foto sa premiestňujú na bytový dom B. Smetanu 11-14 zo zadnej strany. Uvedený problém sa opakuje tretí rok.
10. október 2022

John Marshal

Postrek nepomôže, o pár mesiacov je to tu späť. Treba výrub. Aj tak sú dané stromy až príliš blízko okien (3 metre) a pri nepriaznivej veternej situácii narážajú suché konáre do okien. Nehovoriac o vysokej alergickej koncentrácii.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania