Zelenečská ulica-chodník-barierový

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Milan 21. októbra 2020

Dobrý deň, môže si p.Matovicova zabrať polovicu chodníka pri oplotení svojeho pozemku??? Neosvetleny, viď foto

23. október 2020

Micro

Môže, pokiaľ je ten chodník na parcele, ktorú vlastní (hranica parcely je až pri ceste) a pozemok je staveniskom, ktoré by mal vlastník označiť.
26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stavebný úrad k podnetu uvádza: Stavebné povolenie na zmenu dokončenej stavby – Hotel Trnavan súp.č. 5891 – spojenú so zmenou užívania na Bytový dom s polyfunkciou bolo vydané, lehota platnosti stavebného povolenia bola predĺžená do 18.05.2021. Stavebný úrad neurčil rozsah staveniska aj na chodníku, preto záber chodníka treba riešiť cez Odbor dopravy.

Odbor stavebný a životného prostredia
26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedená parcela nie je vo vlastníctve Mesta Trnava, ale v súkromnom vlastníctve. Z uverejnených fotiek sa zdá, že na chodníku zostal dostatočný priestor pre pohyb osôb.

Odbor dopravy
29. marec 2021

sigiq

Zelenečská ulica-chodník-bariéra na chodníku

Zdravím,chápem ,že ,keď sa niečo ide opravovať tak to treba aj oplotiť,kvôli bezpečnosti.Síce sa už niekoľko mesiacov na danom úseku nič nedeje,ale OK. Ide o to ,že ,keď už niečo idem oplotiť tak nedám plot do stredu chodníka ,kde ľudia permanentne chodia do obchodu a svojich domovov. Navyše aj ten kúsok ,ktorý ostal voľný ,len pre jednu osobu ešte zaberú autá svojim parkovaním.Myslím si ,že je to naozaj nehoráznosť takto bloknúť frekventovaný chodník.Preto prosím kompetentných o nápravu,buď nech sa ten plot posunie,alebo tam zakážte parkovať.Najlepšie by bolo obidvoje,ďakujem.
29. marec 2021

Milan

Presne tak, máte u mňa veľký palec nahor ale pochybujem že sa s tým niečo spravi... Všetci sme si rovní no niekto rovnejší...
04. apríl 2021

sigiq

Vážený aj ,keby mu pozemok patril až po Gašparíka tak z logiky veci netrepnem plot do stredu chodníka. Keby na tom mieste potom vykonávali stavbu tak ok nech si to potom posunú,ale dokiaľ sa tam nepracuje takto oplotiť pozemok je choré.Ľudia tadiaľ permanentne chodia do obchodu a svojich domovov a neni ich málo.Predpokladám ,že sa ani na tom chodníku nič vykonávať nebude,max. ho obnovia.Za ďalšie koľké chodníky vlastní mesto? to,ale neznamená ,že majiteľ pozemku pod chodníkom tam môže v strede vybudovať trebárs fontánu.To sú také argumenty samosprávy ,ako poďme na jahody.Komu už môže vadiť ,keď by to dali o tých 50 cm na tú trávu.Evidentne sa toho úžasného bývalého premiéra bojíte.Žiadam vás preto ,aby ste ten plot posunuli.
22. máj 2021

sigiq

Nič ste nevyriešili tak to láskavo neoznačujte ,ako vyriešený.Chodcom je sústavne neumožnené chodiť po plnohodnotnej šírke chodníka tak ,akým právom ste toto označili ,ako vyriešené ,len sa s vášho Matoviča nezbláznite asi ozaj chcete ,aby to nakoniec posunuli ľudia ,že?
22. máj 2021

sigiq

Odpoveď samosprávy: že na chodníku zostal dostatočný priestor pre pohyb osôb ,vy ste tam total mimo či čo, to nevidíte tie fotky na ktorých je priestor asi 30 cm a to sa niekedy nedá prejsť vôbec.No zdá sa ,že tento portál začína definitívne strácať zmysel.
09. august 2021

Marcel Žemla

Zelenečská ulica-chodník-bariéra na chodníku

Oplotenie zasahujuce do chodnika. Chodník ma patriť všetkým, a nie nejakému sukromnikovi čo si tam položí plot a obmedzuje pohyb. Este aj s tými zaparkovanimi autami sa tade ani nedá prechádzať.
10. august 2021

sigiq

majú to tu hrubo na háku stránka na nič
08. september 2021

Milan

Neviem kdo dostal rozum, dnes posúvali oplotenie na trávnik takže chodník je uvoľnený.
09. september 2021

sigiq

Takúto drzosť si môžu dovoliť iba na Slovensku.Arogantne dať plot do stredu frekventovaného chodníka je nehoráznosť.Pritom by stačilo dať tam značku neparkovať na chodníku a dalo by sa aspoň prejsť. Samozrejme to by musela byť ochota.Vodiči aut sú tak blbý ,že nevidia,že tá cesta je dostatočne široká a kľudne mohli a môžu parkovať vedľa chodnìka,ale oni nie natrepú sa ešte aj na ten pol meter voľného chodníka.Choromyselné umiestnenie plota a blbosť šoférov spôsobila zbytočné problémy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania