Ulica gen. Goliána-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
B.G. 26. októbra 2020

Zvážiť otázku vybavovania niektorých podnetov samosprávou. Nie sú ľudia, je COVID-19 ale nemá zmysel odpovedať všeobecne, keď to nikto potom nerieši.
Zverejnite radšej kto a v akom rozsahu má na starosti údržbu na sídlisku Linčianska a budeme to nahlasovať priamo. Možno to pomôže vyriešiť čistotu sídliska, pretože okrem otoču je to pravidelne problém aj v centre nákupnej zóny.
Pripojiť podnet k ID63798 k vyriešeniu problematiky nepomôže. Možno by mohol pomôcť VMČ na základe komunikácie so samosprávou. Alebo majú ostatní zo sídliska pocit, že čistota je OK?

27. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ohľadom tohto podnetu a tak isto podnetu ID63798 sa prosím obráťte na Odbor dopravy. Kontakty nájdete na web stránke mesta: https://www.trnava.sk/sk/kontakty. Pracovníci daného odboru sú s podnetom 63798 oboznámení. Tak isto bude oboznámená s Vašim podnetom aj poslankyňa MZ z časti JUH.

Mesto Trnava
27. október 2020

Táňa Vavrová

Dobrý deň, ako je vyššie uvedené, na tento nedostatok, môžete upozorniť konkrétných zamestnancov MsÚ, ktorí majú v náplni prace túto agendu, sú Vám schopní prípadne poskytnúť aj termíny čistenia a vedia operatívne reagovať. Rovnako sa môžete obrátiť aj na členov MOPSu, ktorí sporadicky tieto verejné priestranstvá upratujú, aj keď priamo v náplni ich práce to nieje. Na komunikáciu členov výboru mestskej časti Trnava-Juh s obyvateľmi máme zriadenú fb stránku https://www.facebook.com/KrajsiaLincianska/ pokojne nás môžete aj touto formou kontaktovať. Prikladám fotografie s aktuálnym stavom predmetných verejných priestranstiev a ak dovolíte, na záver musím apelovať na obyvateľov, ktorí nám zo sídliska robia smetisko. Je žalostné a hnevá nás všetkých, že 2 hodiny po uprataní verejných priestranstiev sa tu opäť nakopia odpadky po pár neporiadnych ľuďoch 😪
27. október 2020

Táňa Vavrová

Aktualne fotografie
28. október 2020

B.G.

Aktualne fotografie.
29. október 2020

B.G.

29.10.2020 vecer to uz bolo naozaj vycistene.
30. október 2020

B.G.

Predsa sa to podarilo vycistit - foto 30.10.2020. Podnet vyrieseny. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania