Zodpovednosť

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Roland 26. júna 2014

Dna 25.6. asi o 19.00h. na ul. SPACINSKEJ praskol vodovod ...ohlasene to bolo aj na vodarniach poliiciou. Bol som sa spytat co policajtov co im povedali vodari a policajt mi odpovedal : Pride niekto z vodarni pozriet to ale robit to nebudu az zajtra.. Na miesto asi do hodiny dosiel pracovnik vodarni ktory miesto pozrel dal tam znacku a odisiel ..vodu nechal tiect celunoc ..vytieklo niekolko litrov vody za celu noc ....kto je za toto zodpovedny???? Za tento stav nebude nikto znasat nasledky?

27. jún 2014

Marek

Prisla vam zato domou faktura za tu vodu co vytiekla ci co?
29. jún 2014

peter

nie neprišla ale je normalne asi na slovensku ze ak praskne voda tak ju necháme celu noc tiect? .. nabuduce praskne plyn tak ho necháme celu noc unikat? Pritom vodárne boli o tom informované ... to bol problém aby zastavilu vodu ?
30. jún 2014

JD

Vodárne asi stojí menej peňazí trochu vody ako platiť pohotovostný výjazd a opravu neviem koľkých ľudí, navyše odstavenie nejakej vetvy vodovodu by asi od vody odstavilo niekoľko desiatok domácností a to by asi vo večerných hodinách keď sa mnohý vracajú domov a chceli by si spraviť večernú hygienu moc nepoteší...
30. jún 2014

Eva Hypíková

2 Marek: Typický postoj slovákov-z cudzieho krv netečie.... s Petrom úplne súhlasím, je to neuveriteľné plytvanie drahocennou vodou ktorú zaplatíme všetci my ostatní, v našich faktúrach sa to "stratí" .
30. jún 2014

Marek

Do faktury daju len vodu co presla cez vodomer. Keby oddtavili potrubie ako bolo pisane mohly by oddtavit niejednu domacnost a ist na vyjazd ked maju po pracovnej dobe kto by siel vo svojom volne platat potrubie
18. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade poruchy na hlavnom vodovode nie je možné vykonať opravu okamžite, nakoľko popri vodovode sú uložené aj rozvody iných inžinierskych sietí, ktoré potrebujeme mať pred začatím výkopových prác riadne vytýčené ich správcami. Nie je možné riskovať ich poškodenie pri výkopoch bagrom. Požiadavka na vytýčenie musí byť doručená správcovi vždy v ranných hodinách kvôli zaradeniu prác do ich harmonogramu (požiadavka správcov sietí). Poškodené potrubie nie je možné odstaviť, nakoľko by sme prerušili zásobovanie obyvateľov pitnou vodou na niekoľko hodín. Náklady za vytečenú vodu počas poruchy sa nijako nepremietnu do platieb za vodné odberateľmi.

TAVOS a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania