Ulica Ľudmily Podjavorinskej-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Znecistena cesta, nikto sa o cistotu chodnikov a ciest neaujima.

30. november 2020

Filip

To je teraz uplne na kazdej ulici.
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
12. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zimná údržba začína 1.11. resp. 1.12. príslušného kalendárneho roka a končí podľa počasia koncom februára. Na zimnú a letnú údržbu sa používajú tie isté stroje. Demontáž radlíc zo strojov zimnej údržby na čistiace kefy, ktoré sa používajú počas letnej údržby trvá niekoľko dní. Vzhľadom na počasie sa na cestách nachádza inertný posypový materiál. Ktorý bude vyčistený po ukončení zimnej údržby. Čistenie v zimnom období spočíva v odstránení hrubých nečistôt, papierových obalov, ohorkov a iných predmetov, ktoré pri vizuálnom posúdení pôsobia neesteticky alebo nevyhovujú požiadavkám hygienických predpisov. Ak je to tento prípad, upovedomíme firmu, ktorá toto čistenie vykonáva.

Odbor dopravy
12. marec 2021

Ondrej

v zivote som nevidel nikoho, ze by prisiel zberat papiere, ohorky alebo ine predmety... ked si to sami nepoziberame, tak nikto.... uz tu mame marec, tak verim, ze sa radlice daju dole a konecne sa ta cesta vycisti....a mohli by ste to skusit aj na parkovacich miesta, aspon pozdlzne parkovanie.... roky dozadu sa to robila pravidelne, teraz uz niekolko rokov vobec....sem tam prejde cistiace auto okolo aut a to je cele... kvalita velmi klesla.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania