Starohájska ulica-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Marek 04. decembra 2020

Dopravne zrkadlo na vyjazde z parkoviska na Starohajsku ul. je prilis male. Podavam podnet na realizaciu vacsieho zrkadla optimalne 100 cm sirokeho. Na danom mieste je dopravna situacia velmi neprehladna a v zrkadle nie je dostatocne vidiet vozidla. Zrkadlo je umietnene pomerne daleko v zeleni az za chodnikom. Pocet vozidiel, ktore Starohajskou ul. prechadzaju rovnako tak aj vozidiel vychadzajucich z parkoviska je natolko vysoky, ze zrealizovanie montaze vacsieho zrkadla by viedlo k vyssej bezpecnosti vsetkych ucastnikov cestnej premavky.

15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
19. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dopravné zrkadlo je umiestnené v súlade s platnou legislatívou a zodpovedá technickým predpisom pre osádzanie takýchto zariadení. Dopravné zrkadlo bude podrobené dopravnej skúške a prípadne bude nanovo nastavené. O zmene veľkosti sa zatiaľ neuvažuje.

Odbor dopravy
23. marec 2021

Alfi

Dobrý deň, tento podnet bol naozaj opodstatnený opierajúci sa o fakt, že je to naozaj vyťažený výjazd z parkoviska, VÚC a polyfunkčného bytového domu s naozaj navštevovaným detským ihriskom s novo vytvorenou zónou pre cvičenie. V minulosti keď sa postavil polyfunkčný objekt pri tomto výjazde bol dokonca výjazd z pakoviska na tomto mieste zakázaný a celé parkovisko bolo zjednosmerné. Výjazd bol možný iba pri daňovom úrade. Výjazd na tomto mieste bol vyhodnotený ako nepriehľadný a nebezpečný. Ale po pár rokoch, keď mesto parkovisko spoplatnilo a vybavilo závorovým systémom už boli asi priority iné... Sám som bol svedkom mnohých drobnejších nehôd, ale v tomto prípade sa asi čaká na nejakú poriadnu až potom sa nájde pár eur na väčšie zrkadlo. Ďakujem
11. február 2023

Lubo

By som podnet vratil cez “Je tento podnet…”. Dane miesto trapi dost vodicov, o com svedci 8 likov. Navrhol by som upnut zrkadlo na lavku, aj policajti budu mat kde parkovat aj vec sa vyriesi ;). Argument, ze vsetko je v sulade s predpismi, neobstoji. V sulade s predpismi bol vzdy aj priechod na Hlbokej… .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania