J. G. Tajovského-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Alla 06. decembra 2020

Prosím spravte už niečo s touto lokalitou, kde ľudia zo sociálnych bytov nevedia čo je to poriadok. Z okolitých troch stanovísk smetných košov(2xTajovského a 1x Mozartova)je smetisko, úplný hnoj a bordel. V prvom rade sa tu mali dat podzemné smetiaky! V okolí sú samé potkany a šíri sa tu smrad.

15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych a cintorínskych služieb

Mesto Trnava
10. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Mesto Trnava má záujem riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách, za účelom vyriešenia problémov s čistotou, poriadkom i s likvidáciou hlodavcov a súčasne s vytvorením parkovacích miest po zrušených stojiskách. Prioritou je budovať polopodzemné kontajnery ucelene, to znamená postupne pre jednotlivé sídliská v rámci mesta. V roku 2021 sa dokončí výstavba polopodzemných kontajnerov práve na sídlisku PREDNÁDRAŽIE.

Všetky kontajnerové stanovištia na sídliskách sú umiestnené na verejnom priestranstve no nie je však možné vyriešiť problém, ktorý sa týka znečistenie stojiska neprispôsobivými občanmi alebo vykladania odpadu mimo nádob. Zberné nádoby by sa nemali preplňovať, preťažovať, nechávať otvorené a nemal by sa žiadny odpad ukladať mimo nádob. Povinnosťou každého občana je zlikvidovať napr. objemný odpad na svoje náklady. Problém vidíme hlavne v nedisciplinovanosti obyvateľov samotných.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pôvodné nádoby boli odstránené a nahradené polopodzemnými nádobami. Nové polopodzemné kontajnery na sídlisku Prednádražie nájdete na Tajovského 20, L. van Beethovena 7, 11, 17, 23, Šafárikovej 9, 15, Gejzu Dusíka 60, Kornela Mahra 6, Lomonosovej 3, Čajkovského 1, 2, 25, 43, 53, Mozartovej 4, 10, 11, 12, 13, Tajovského 12 a 15, G. Dusíka 1, 18, 19, 38, 46, J. Bottu 34, B. Smetanu 1, 9, 14, 15 a na Botanickej 4, 8, 11, 55.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania