Ulica Vladimíra Clementisa-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter Mesiarik 09. decembra 2020

Vedenie Soc. poisťovne začalo blokovať 22 parkovacích miest v časti medzi budovou SP a bytovým domom, ktoré sú využívané návštevníkmi SP, obyvateľmi okolitých bytových domov. SP má pritom vyhradené parkovisko, oddelené rampou o kapacite 20 park. miest. Pracovníci SP pri tom počas dňa využívajú bežne aj ostatné parkovacie miesta pred byt. domom. Parkovacie miesta doteraz využívali obyvatelia nielen domu vchod 22,23,24 ale aj z ďalších okolitých domov z Clementisovej a Starohájskej. Je nemysliteľné, aby pri súčasnom nedostatku parkovania na Družbe bolo vyčlenené ďalšie veľké množstvo miest ako vyhradené parkovanie.

09. december 2020

Pe

Dobrý deň,
mám obavu, že je to ich pozemok a chcú ho začať využívať.

Očakával by som ale od mesta snahu o dohodu so SocPoist aby parkovisko umožnili využívať po pracovnej dobe a cez víkendy kedy je úplne prázdne.
Napr. skúsiť nejaký systém na kartičky, ktoré pustia vozidlo cez rampy až po 16-tej a do rána do 7:00 by sa muselo odísť. Je to vec dohody, nejakej zmluvy a vozidlo, ktoré by ten ranný odchod nedodržalo, tak by mu kartičku odobrali.
Kto denne chodí ráno autom do práce by s tým nemal mať problém to dodržať.
Podobne za budovou VUC.
12. december 2020

Lenka

A to nehovoriac o tom, že pred bytovkou parkujú aj návštevníci polikliniky, nie len sp. A chudáci ti co tam bývajú...
15. december 2020

Ondrej

Pe: To sa da lahko zistit na katastry a podla neho im patri toto vsetko
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
19. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ako bolo spomínané vyššie v komentároch, Sociálna poisťovňa si len ohradila svoju časť pozemku na ktorom majú aj svoje parkovisko. Mesto Trnava v tomto prípade nemá ako zakročiť.

Odbor dopravy
14. apríl 2021

Matúš G

Aktualny stav.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania