Ulica A. Sládkoviča-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Majo 31. decembra 2020

Priechody pre chodcov na križovatke A.Sládkoviča/A.Hlinku sú životu NEBEZPEČNÉ pretože farba ktorou sú vyznačené je EXTRÉMNE šmyklavá.

Mám ledva 60 koňové auto, plyn pridávam velmi zjemna, a aj napriek tomu stačí aby bolo len trochu vlhko (nemusi ani prsat) a aj pri tej najjemnejšej akcelerácii kolesá na týchto prechodoch prešmykujú!

Keďže je tam STOPka, znamená to že moze robit viac skody ako uzitku, kedze vsetky auta sa musia rozbiehat z uplneho zastavenia. Ak vam zacnu presmykovat kolesa pri taktomro rozbiehani, akt vyjazdu moze trvat aj 2-3x dlhsie nez keby nepresmykovali. Takze moze velmi lahko prist k dopravnej nehode, kedy vodič vychadzajuci zo stopky podceni toto presmykovanie, a nedostatocne rychlo sa zaradi na cestu.

Tu farbu treba vymenit a uz nikdy nikde nepouziť!

01. január 2021

Roman Krajčovič

Farba je úplne v poriadku To je vec pneumatík A ďalšia vec tá križovatka respektíve ten asfalt je dosť v zlom stave preto sa vám to šmýka.
12. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
14. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Odbor dopravy k uvedenému podnetu uvádza, že daný priechod nie je nebezpečný. Použitý materiál na vodorovné dopravné značenie je schválená technológia, ktorá sa používa na celom Slovensku. Doteraz neboli zaznamenané žiadne problémy s jej používaním. Patrí medzi bezpečnejšie materiály ako len farba, ktorá sa používala doteraz.

Odbor dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania