Rovná ulica-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Henrieta Havrila 18. januára 2021

Nenahlasujem problém v zmysle vandalizmu, ale žiadosť/prosbu o inštaláciu bezpečného stojiska pre bicykle pred mestkou plavárňou Zátvor. Vďaka.

19. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
05. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stojisko bicyklov pred mestskou plavárňou je, umožňuje uzamknúť bicykel počas návštevy MP Zátvor. „Bezpečné stojisko“, ktoré by bolo v uzamknutej budove, nie je možné realizovať – v priestoroch MPZ nie je možnosť vyčleniť nebytový priestor pre odkladane bicyklov, v priestoroch vestibulu či chodby plavárne na to nie je miesto. Momentálne sme v prípade potreby schopní posilniť počet klasických stojanov na odkladanie bicyklov pred budovou MPZ, no odkladať bicykle priamo do priestorov budovy MPZ nie je možné.
Kto? Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava
14. január 2022

Henrieta Havrila

Dobry den, nemyslela som vo vnutornych priestoroch plavarne, viem, ze na to tam nie je priestor, ale tento nizky a neukotveny stojan je naozaj vhodny len na domace pouzitie do pivnice ..... takze ano klasicke fixne a vysoke stojany pred budovou by boli fajn, srdecna vdaka H.
15. január 2022

Peto

pripájam sa k žiadosti o normálny stojan.. tento súčasný krpaty je taký, že na skladacke môžem len koleso zamknut. Čo potom urobí človek s napr. horskym bicyklom? treba stojan, kde sa dá zamknut ram aj s kolesom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania