Ulica Botanická-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 20. januára 2021

Pekný deň prajem. Chcem upozorniť, že na Botanickej ul. 25-27 som už v nedeľu spozoroval preplnený kôš, t.j. nedostatočnú kapacitu kontajnery na odpad. Ide o stojisko č. 365. Odporúčam umiestniť na stojisko väčší kôš.

20. január 2021

Marek Hradský

Ulica Botanická-kôš-preplnený

21. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Mesto Trnava eviduje, že obyvatelia prejavili veľký záujem o triedenie kuchynského odpadu, čo nás veľmi teší. Triedenie tohto typu odpadu je v našom meste novinka a preto prosíme o trpezlivosť. Už sa pracuje na doplnením nádob, pravdepodobne zajtra by mali prísť ďalšie 120 l hnedé nádoby na kuchynský odpad a spoločnosť FCC už má mapu kam s nimi. Podľa informácií od zberovej spoločnosti by sa zrealizovalo ich umiestnenie v priebehu budúceho týždňa. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
21. január 2021

Petra

Dnes 21.1. kos stale nevysypany. Vyberiem sa poctivo vyhodit bio odpad na ulicu kde ani nebyvam, pretoze na nasom stojisku kos na bio odpad nie je a kos bol preplneny, okolo kopa vreciek a tak som moj kyblik musela vysypat do komunalu, kedze som to v ziadnom vrecku nemala. (Btw. stale nedorazili kose do domacnosti ktore boli avizovane). Nerozmyslate umiestnit kose na bio odpad aj na Beethovenovu ulicu 12-15?
Bohuzial foto nemam, isla som bez mobilu :)
06. február 2021

Mike8

Pekný večer.
Chcem upozorniť, že kôš na stojisku č. 365 je často plný a vedľa koša je odložený bioodpad. Dnes som našiel plný kôš a vedľa koša takáto katastrofa, viď. foto. Už by sa mohol na stojisko umiestniť poriadne veľký kôš. Súčasný stav napomáha iba šíreniu hlodavcov.
06. február 2021

Mike8

Ešte jedna foto ako to vypadá aj na stojisku.
10. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na tomto mieste pribudla ešte jedna nádoba na bioodpad. Zaplnené nádoby zberová spoločnosť vyprázdnila.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
02. apríl 2021

Mike8

Podnet bol vyriešený a môže sa uzavrieť. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania