Ulica Spartakovská-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Kajo 22. januára 2021

Autá ubytovne Inka parkujú na trávnatej ploche, z ktorej je aktuálne len blato.

O pár metrov vedľa je na trávnatej ploche je stavebný odpad, pravdepodobne tiež z ubytovne.

28. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy + Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
02. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Stavebný úrad podnet preveroval dňa 28.1.2021 priamo s riaditeľom hotela Spektrum. Stavebná suť na tráve je ich, mali havarijný stav plynu a museli sekať do steny. Suť tehál preložia z trávnika. Ked sa stav COVID opatrení zvolní, spätne suť použijú do betónu. Čo sa týka parkovania áut na tráve k danému priestupku bola na miesto privolaná hliadka MsP.

Odbor stavebný a životného prostredia
16. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet preverovali aj príslušníci Mestskej polície a zistili, že vozidlá hotela Spectrum už nestoja na zelenej ploche, ale z druhej strany múrika na fotke, kde bola premiestnená aj nabíjacia stanica pre tieto ich elektromobily. Príčina, prečo bola ničená trávnatá plocha pri parkovaní a nabíjaní týchto vozidiel bola teda odstránená a vozidlá hotela už na trávnatej ploche nestávajú. Následkom predošlého stavu je však zničený trávnik a v prípade ak sa jedná o zeleň na pozemku mesta, mesto sa bude dožadovať opätovného zatrávnenia.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania